no hej je tam sk8 park ale tam sa neda jazdit (aspon som si nevsimla zeby tam niekto jazdil alebo to bolo udrziavane) takze ti zostava pomnik, divadlo ...a co ja viem co vsetko...
Skatepark v Prešove? Ten tu už nie je pár rokov. ešte pamätám keď fungoval, bol vcelku fajn, síce sa platilo, síce nebol ani megaveľký, ani výbavu nemal super, ale bol, teraz ja to v hajzli!
Prídeš an pomník, vyženú ťa fízli, alebo dajú pokutu, prídeš na divadlo to isté... Neni kde skatovať, hoci enskatujem už dávnejšie, ale serie am to.
No zbierajú sa podpisi na petíciu za výstavbu skateparku, sám su ju podpísal, tak ak budete môcť pridajte sa aj vy ...Lebo prešov dako zaspal dobu čo sa skateparku týka...
v presove nie je skatepark uz tri roky pokutu este nikdy nikto nezaplatil aj ked ju uz niektori dotsali to neni problem myslim a teraz sa stavia minirampa bdue v areali kupaliska na sidl 3 ale nic ine nebude tak skoro a pokuta nie je 2000 ale 500 do 18 rokov a 1000 od 18 vy znalci
detiska DD...3roky? skatepark už tu nie je funkčný viac ročkov...ale teraz sa robí dačo na sidl3, teda je tam len Urampa, čo mi dali vedieť kamoši...mala by yť už asi dostavaná aj...a to s tou zaspatosťou celého SR nie je až taká pravda, pretože len tie KE majú také parky asi 2, a pritom práve PO bolo prvé mesto, kde sa dačo začalo diať so skateingom na SR...
v PO su akurat dirty ale tam na skate vela neposkačeš ale na biku sa da a celkovo slovensko zaostava ved ako už bolo spominane v česku je v každej dedinke skatepark a tu nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
to ti nestaci ten pomnik co tam stale polisi chodia ?
Prídeš an pomník, vyženú ťa fízli, alebo dajú pokutu, prídeš na divadlo to isté... Neni kde skatovať, hoci enskatujem už dávnejšie, ale serie am to.
No zbierajú sa podpisi na petíciu za výstavbu skateparku, sám su ju podpísal, tak ak budete môcť pridajte sa aj vy ...Lebo prešov dako zaspal dobu čo sa skateparku týka...
V cechach ma aj kazda mala dedinka park a u nas? haha, seriozne nic poriadne