Serus. Mam spoluziakov na strednej. A vymenuju vam vsetko o trave speku alkohole drogach atd. Je toto uz mozne? Existuje niekto kto toto nerobi? Ako halo 15-16 rocne deti kazdy piatok najebany? A potom machruju co zazili ? mna by doma vyplieskali. KOŠICE
ja keď som bola na strednej, tiež to tak všetci robili, ale ja som sa moc nepridávala a nemám pocit, že by mi niečo ušlo a teraz neskôr, sa kamarátim iba s ľuďmi, ktorí vôbec nepijú alebo ani nikdy nepili a sú to tí najlepší ľudia na svete
NOVÉ MESTO NAD VÁHOM
12 rocne deti ti dnes o tom v pohode porozpravaju..sice myslim ze vacsina ozaj len porozprava ale tak hej no staci +par rokov a je tam aj ta skusenost...BANSKA BYSTRICA
15 rokov, triedna chata, spolužiaci najebani, a presne takýchto som mal ja v triede, historky z víkendu, a toľko dievčat som pojebal, hulici, historky o policii, ktorá ich sledovala a zatkla im dílera a dilema od koho teraz budú kupovať travu. Dlho si bol v tom, že deti sú do 18. V takom veku je to vítané rozptýlenie od nudnej školy. Sám nemám rád, keď stretam party ľudí, neodopieram im, lenze sam sa takým veciam vyhýbam. Ak už tak s limitom. Dublin
Veľmi dobre to poznám.. ľudia, ktorí toto nerobia sú dosť vzácni, pretože tak často niekoho takého nestretneš.. či už ide o babu alebo chalana. Maj rozum a určite sa k ničomu takému nepridávaj. SNV
Od 15 do 18 som bola v kuse napita alebo zdunena. Behala po venku. Ľudia čo si to nezažili sa utrhnu v 30/40/50. To je jedno kedy ale treba si to zažiť.
Inak okrem toho myslím, že je skvelé, že sú dostatočne informovaní o týchto veciach. Lepšie, než keby informovaní neboli a namiesto toho si tvorili morálny úsudok (ba čo viac, odsudok!) bez akejkoľvek skúsenosti. OBČAS AJ BRNO
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
NOVÉ MESTO NAD VÁHOM
Je to proste normálne. To ty máš zle nastavene hranice nie oni pretože pre väčšinu v ich veku to je normálne
a prežijú iba tí, ktorí sa dokážu zavčasu spamatovať....
Kunerad
tým, čo nevedia kde je Kunerad, tak je to od Žiliny 20 km v horách, mám tam chatu...