Neviem... to by som asi veľmi váhala ..ale nakoniec by som skočila ...samozrejme záleží od toho v akej časti ..ak niekde kde je prúd jak sviňa a on sa v strede drží na nejakej vetve tak sorry chlape
tak keby sa topil 3m od brehu v nejakej kľudnejšej časti,tak pokojne,ale nie v strede toku...Mrzelo by ma to,ale nemalo by to zmysel-utopili by sme sa obaja.
zvykla som sa kúpať v dunaji ale nikdy nejdem dalej ako päť metrov od brehu takže ak by sa niekto topil v strede tak tam by som asi len ťažko doplávala
Asi nie, lebo by som sa obaval, ze by ma ten dotycny utopil... topiaci sa ludia su nebezpecni! Ale keby som mal take plavacie teleso alias Baywatch tak asi ano
keby to bol nejaky clen mojej rodiny , tak by som do neho aj kamene hadzala .... ale akoze ani za nikym inym by som tam neskakala...... mozno by som skakala za niekym , kto by mi slubil , ze dokonca svojho zivota by mi sluzil , ale to sa asi tiez nestane .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
viem plávať, ale nie dobre, resp. nie tak dobre, aby som dokázala niekoho zachrániť
@poke Toto vyznieva ako "prečo sa topiť v tak špinavej rieke, keď máme mnoho čistejších pre tento účel?"