som o par stupnov pokrivena, mam cviky, ktore obcas cvicim
ale strasne sa pri tom nudim a mam pocit, ze je to neefektivne, radsej by som chodila plavat, keby sa mi chcelo
@eutanazia Haha, no to presne poznam , ale ked sa mi doktorka zacala vyhrazat tyckami v chrbte , tak som sa zacala, cvicila poctivosti kazdy den a vuala, posledny röntgen ukazal, ze som rovna ako lata.
@eutanazia Celkom dosť, bola som na rozhraní stupňov, keď sa už dáva korzet (aj som ho vyfasovala a nikdy nenosila to s tým rastom neviem či je pravda, neviem posúdiť, ale odkedy mne zistili skoliózu, tak som nenarástla
cvicte ludia poriadne! ja sonm necvicila a ked to doslo do korzetoveho stadia som z toho bola tak v pici ze som duplom necvicila, len som sa hadala s rodicami. no a dneska som kriva ale nic mi neni zatial.
Necvicila som, bola som leniva a nic ma nebolelo, lenze na strednej som prestala mat cas nejak behat po vonku ako kedysi a tak len sedim cele poobedia, ucim sa, zhorsilo sa to a bolia ma z toho krize ...teraz mam vtipne stadium, kedze ma seklo aj po mesiaci rehabilitacii a zakazala mi doktorka sediet DD takze teraz sekam dobrotu a cvicim a je to lepsie, ovela... isto cvic, ak ta naucili, dali ti papier s nejakymi cvikmi
@beatlesgirl A čo konkrétne cvičíš? Ja som cvičila SM system, vlastne ešte stále cvičím, lebo tak ako som to nenávidela, tak tak som si to "obľúbila" a neviem si predstaviť deň bez toho.
@naturalis lubim takyto hlupy nicim nepodlozeny optimizmus. prestala som rast pred 7 rokmi, nezlepsi sa to uz nikdy. akurat mi to moze pomoct oddialit den ked ma chrbat zacne boliet tak ze sa nepostqvim.
Mam skoliozu a cvičim pravidelne 3x denne.. Vkuse.. Neni dňa kedy by som 3 x necvičila.. A vôbec sa mi nechce. A zaleži čo cvičiš ale ak spravne cvičiš malo bu dôjsť k zlepšeniu a spon malemu narovnaniu
jednoznačne cvičiť treba.... mám s tým skúsenosť z oboch strán... cvičením si vypestuješ svalový korzet, budeš mať lepšie držanie tela a aj sa budeš cítiť lepšie ale treba cvicič naozaj pravidelne teda každý den a neflákať to, rozdiel uvidia aj ostatný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale strasne sa pri tom nudim a mam pocit, ze je to neefektivne, radsej by som chodila plavat, keby sa mi chcelo
ono inac sa to vraj da nejak vyraznejsie upravovat len kym rasties, a ja uz moc nerastiem, tak neviem
@beatlesgirl Ja už som si poctivo svoje odcvičila, vyše pol roka každý deň. Musím zaklopať, že posledný röntgen ukázal, že som rovnáááá.