no môže s ato v pohode stať... mojej kamošky brat ma 12 (!!) a má taký šedivý trs vlasov na hlave.. proste môže to byť spôsobené stresom.. alebo to môžeš mať geneticky dané... toho kamoškinho brata mama bola šedivá už na výške.. proste to majú v rodine.. ak tvoji rodičia tiež ošediveli skôr tak je to logické že aj ty šedivieš..
ja som mala šedivé vlasy prvé v 17stich tuším, ale neviem, či to bolo genetické alebo mi tak zničila vlasy nekvalitná farba na vlasy... každopádne také už nemám
kamaratovi v 13-14 zacali kus sediviet vlasy ale okolo 16 mu znova stmavli a nema nic. Ale niektori ludia su skoro sedivy, jeden znamy ma 30 a je uplne sedivy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A inak pred pár rokmi som si objavila jeden šedivý vlas, čo ma vtedy dosť vzalo a deprimovalo, ale už ho akosi nemám
ale ten stres by aj sedel..v posl.dobe.. fkt moc diks
a ľudia mi to ešte aj chválili. ten šedivý prameň..................kým ma nechytila depresia a neostrihala si ich...............
dnes je všetko normálne