Mala som "trojku" s frajerom a jeho najlepšim kamaratom.Dopadlo to tak že frajer to už pri začiatku vzdal a ja som sa vyspala len s tym kamaratom.Hanbím sa za seba.Frajer o tom pokračovaní nevie. Je mi hrozne hlavne preto lebo sa mi to páčilo.Som zmätená.
Ja sa skôr hanbím za môjho už bývalého frajera, že sa mu to tak páčilo navyše náš "kamarát" bol náš spolužiak zo strednej a hanbila som sa až do maturity ... každodenne ich stretávať v triede
Ja som mal trojku dnes po rozbijacke s dvomi 23kami a potom som si este doma 5x vyhonil takze spolu 9 orgazmov. A teraz som vystaveny jak pomaranc, ale fernet a dve bonga ma vyliecili
@melancholik nic take ako univerzalna moralka neexisuje kazdy mame svoje svedomie svoje pravidla hry podla ktorych zijeme, nemozes sudit cloveka ktory, zije na uplne inom leveli ako ty,,,,
@xxar3s mas pravdu ze neexistuje univerzalna moralka,tak ako aj univerzalna objektivita vzhladom na cokolvek...ale existuju zakony,tak ako ked pustis skleneny pohar,tak vies ze pri dopade sa rozbije,tak isto vies ze ked niekoho lubis,vravis mu to denne a dokazujes a nasledne podkopes tuto doveru,zradis toho cliveka a podvedies,tak isto vies ze to skratka nieje nic dobre ...a akt ublizovania milovanej osobe za dobre rozhodne nepokladam, a na to nepotrebujem ziadne univerzum aby som si toto uvedomil...bez citenia ,uvedomovania a premyslania sme iba zvierata ktore sa riadia pudovo,treba si teda vediet zvolit kam clovek patri...cize sudit mozem pokial je to odsudenia hodne...myslim ze ublizovanie do odsudeniahodnych veci rozhodne patri
@melancholik prečo máš potrebu súdiť ľudí len preto, že nedodržiavajú TVOJE morálne zásady? vyhľadaj si niečo o cuckoldoch, je plno ľudí, ktorí takto fungujú a sú s tým maximálne spokojní. vitaj vo svete, ktorý nie je čiernobiely
@glamorous bola by iná vec keby ten jej priatel o tom vedel, súhlasil s tým alebo by mu to bolo jedno ... je mi uplne jedno kto má aké pravdilá, aké si vytvára, ale určité veci sú proste čiernobiele tak ako som popísal v @18
@kailinne wtf,
keby to tu písal chlap, tak pochybujem že by pri scénari, kde kvázi niekoho podvedieš (keďže nevedel o tom a pod.), niekto napíše nikto že heeeeej si frajer.
Prečo by mal mať @Melancholik nejaké SVOJE morálne zásady, lebo sú tu pre každého, preto že v poslednom čase sa všetky také zásady rušia nemusí byť správne. Ale každý máme svoje svedomie takže si vieme to svoje obhájiť pred sebou. Človek by sa nemal len pudovo správať lebo potom sa správa ako zviera má aj rozmýšľať na to má ten dar a keď sa rozhodne že má partnera zo všetkým čo k tomu patrí tak má rozmýšľať aj či by to on schvaľoval, každopádne si to zaslúži vedieť sa ukáže ako ťa miluje. Tak súčasné vzťahy sa berú až moc slobodne pre väčšinu ani manželstvo nič neznamená, je to smutné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
1. je mi strasne luto tvojho priatela
2. si a-moralne hovado
3. radsej by som uz nikdy v zivote nikoho nemal ako mat niekoho ako ty
prepac ze ta urazam,ospravedlnujem sa za to, ale ak to nieje naozaj vtip,je to strasne smutne
keby to tu písal chlap, tak pochybujem že by pri scénari, kde kvázi niekoho podvedieš (keďže nevedel o tom a pod.), niekto napíše nikto že heeeeej si frajer.