prosim vas da sa niecim dosiahnut aby mi kramy skoncili skor? lebo teraz som dostala a v sobotu ideme na svadbu a nechcem tam uz mat.. myslite ze citrony by mi mohli pomoct?
a prosim blbe komentare si nechajte pre seba.. fakt neviem ci sa to da le
@fake6lady tak uz je mozno neskoro, kedze ich uz mas. ale predsa skus citrony ale s tym, ze za den ich vypijes(stavu+duzinu) najmenej 5-6. mam vlastnu skusenost s tym,ked mi po 2 tyzdnoch nie a nie skoncit a toto mi poradil moj doktor. zdalo sa mi to blbe,ze len takto chcel moj problem lahko vyriesit,ale ver ci nie, za 4 dni som uz nemala...takze ty pokial mas normalne,nie nejake silne ci dlhe,tak by ti to mohlo (aj nemuselo ) pomoct. takto si to mozes do buducna aj ako-tak oddialit ak nechce s tabletkami a podobne. len to nie je az take iste...ale tak apson cecko nazbieras ak nic ine... ale urcite to pomaha,len zacni hned od zajtra a vazne ich jedz=pi cely den ...ja som si napr. namiesto vody do skoly, na zapitie a pod. vtedy dala stavu cisto z cistonov, aj pol litra som stiahla za hodinu, samozrejme do 0,5l asi 2 cele citrony s duzinou+ voda. ak nemas rada kysle,kydni si tam hoc aj tonu cukru. ja kysle doslova zboznujem,takze som si to takpovediac vychutnavala
a kde berieš tú istotu, že to bolo citrónmi, že ti po 2 týždňoch skončili? lebo mne príde celkom reálne, že keby si pila aj vylúhované dážďovky, tak ti to po tak dlhom čase prejde tiež.
@leilla lebo to nebolo len take ,,psinenie"...predstav si,ze mas dva tyzdne take silnejsie...a po 3-4 dnoch od citronov nic, tak co myslis? a kedze som nemala ziadny zdravotny problem ani nic doktor nezistil, usudil, ze si moje hormony trosku zo mna vystrelili a akto ich zastavim skor,ako chcu oni same inak by to pokracovalo aj dalsi tyzden a az potom by skoncili...kebyze to mne ktosi poradi iny ako moj doktor, tak sa mu vysmejem asi ale inu moznost som nemala,kedze posledna moznost bola rada od neho a on povedal toto
sorry ale... ešte keby povieš, že mesiace predtým ti to takto trvalo vyše troch týždňov, a po "naordinovaní" citrónov sa to skrátilo na 2 týždne a 4 dni, tak si poviem, že ok, tak predsa len majú tie citróny vplyv na hormonálny cyklus (veď nie nadarmo predsa do ovocia pchajú hormóny, aby pekne dozrievali v skladoch a vydržali "zrelé" aspoň 2 mesiace... no ale nie to som chcela ale tresnúť len tak na základe ničoho, že bez toho by to pokračovalo ešte týždeň... povedzme, že je to iba absurdné.
@leilla tak pozri,mne je jedno ci ty tomu veris alebo nie, ja ta tu nemusim presviedcat o niecom, co sa mi stalo...ked neveris, never a @fake6lady ak chce nech skusi, bud vyjde alebo nie...
neviem sice presne o com bola debata, postrehol som len citrony a nieco ale tie citrusove plody fakt maju ucinok na dlzku menstruacie..moja frajerka tiez, ak pocas menstruacie pojeda grepy alebo citrony etc, tak to ovplyvnuje dlzku jej zatekania
no ja neviem, ale ja konzumujem citróny takmer každý piatok, niekedy aj v sobotu a nejako mi podstatne neoddialilo nikdy .... a tomu ver, že ich zjem dosť veľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
..aspon tak som sa dočítal ja..
5-6 dní? a v sobotu je to koľko dní? nevrav, že posledný deň máš rovnako silné ako v prvý deň... (ach)
si predstav, že niektoré osoby majú krámy 12 dní, a potom nariekaj.
a kde berieš tú istotu, že to bolo citrónmi, že ti po 2 týždňoch skončili? lebo mne príde celkom reálne, že keby si pila aj vylúhované dážďovky, tak ti to po tak dlhom čase prejde tiež.
sorry ale... ešte keby povieš, že mesiace predtým ti to takto trvalo vyše troch týždňov, a po "naordinovaní" citrónov sa to skrátilo na 2 týždne a 4 dni, tak si poviem, že ok, tak predsa len majú tie citróny vplyv na hormonálny cyklus (veď nie nadarmo predsa do ovocia pchajú hormóny, aby pekne dozrievali v skladoch a vydržali "zrelé" aspoň 2 mesiace... no ale nie to som chcela ale tresnúť len tak na základe ničoho, že bez toho by to pokračovalo ešte týždeň... povedzme, že je to iba absurdné.