račej nechaj tak ako to máš pretože potom keby tomu cloveku povies kolko máš rokov to bude horsie mu vysvetlovať prečo máš 15 a tak.. a už ťa asi aj dosť ludi pozná a vie ze mas tolko rokov ujo ..
som cez net ešte staršiemu v živote netykal to je to posledné, a načo skrývať vek? potom mi je divné že ten človek reaguje nejak divne, starší má iné reakcie ako mladší, a keď si dá blbý vek mohlo by ma to zmiasť
"Neplnánujeme aktivovať službu skrývanie veku, nevidíme jediný dôvod prečo by mal uživateľ tajiť svoj vek, nehovoriac o tom, že si môže uviesť ľubovoľný vek. Myslíme si, že by sa nikto nemal habniť za svoj vek. Nechápem dôvod prečo niektoré servery umožňujú skrývať vek, podľa mňa je to anomália, je to normálny údaj, tak ako pohlavie. Nevidím dôvod tajiť to."
Nj, ale na druhej strane je to niekedy výhoda, lebo podla veku je na birdzi neskutočné škatulkovanie...14-ka by mala sedieť doma, žiadneho chalana sa ani nedodknúť a nikdy by nemala piť...15-ka je sprostá, ale už môže sexovať...16ky sú podla vás všetky naivné hlupane, 17ky sú pre niekoho vpoho, pre nikoho ešte neskutočné deti a ked sa niekto 18 a viac spýta povedzme niečo o sexe tak ho vysmejú....a nehovorte mi že nemám pravdu.
@3 ja som ani nenapísala že si ho chcem meniť ale že ťa chápem viem si predstaviť keby mám 38 rokov a dojdem na server pre mladých ako by ma brali všetci že tam nemám čo hladať
ale to teraz tiež nehovorím že hovorím že tu nemáš čo hladať ale je možné že niektorí to tak berú aj ked hranica do 29 je len akože
Súhlasím s tým, že je to normálny údaj, no pri takej voľnosti, ako je tu, vôbec nemám istotu, že či vek prispievateľa do mojej diskusie je skutočný, alebo vymyslený a či je to v skutočnosti žena, alebo muž.
Mňa to nejako nezaujíma.
Trápi ma iba to, že očakávam odpovede na moje otázky, týkajúce sa danej témy, a nie rozoberanie môjho veku a lámanie si hlavy nad tým, či sa hnevám, alebo nie za TYKANIE.
Ja som v zásade za TYKANIE.
Vykanie môže vyznieť aj ako množné číslo a potom je v tom zmätok.
Takže bez ohľadu na to, že kto má vo svojom profile aký vek, som za TYKANIE a bez ospravedlňovania.
Mňa zaujímajú hlavne tie odpovede.
A ten vek by som si skryl preto, aby sa mi do neho zbytočne nikto, hlavne počas diskutovania nemontoval.
Pouvažujte nad mojim názorom a skúste ma pochopiť TEAM www.birdz.sk .
Tomas, Ty si sem na nástenku napísal, že ten obmedzený vek je iba pri registrácii.
No ak by o tom vedeli všetci, mali by ste tu viacerých zaregistrovaných, a aj možno tých, ktorí hľadajú kvalitnejšie diskusie.
@12 , tak keby si prisiel do doma dochodcov a chcel by si rozpravat sa o comkolvek, mozno by ta vsetci rovno odkazali "a co teba mladeho chlapca to zaujima, nemas nic prezite", to by ti hovorili dochodci v domove dochodcov a myslis ze to ze by si si dal na hlavu zlodejsku kulku, aby si utajil svoju mladost, ze by to bolo riesenie....
Si na serveri kde je 90% uzivatelov vo veku 13-26 rokov. Odporucany vek je od 11 do 29, to neznamena ze mladsi ci starsi sem nesmu chodit, len maju ratat s tym, ze web je prisposobeny inej cielovej skupine, tak sa co cudovat
@13 je to tam jasne napisane, ze odporucana vekova hranica je od 11 do 29 rokov, pretoze server je optimalizovany pre tuto cielovu skupinu, ocakava sa tu rozoberanie tem pre mladych, stretavaju sa tu mladi ludia. Starsim ludom neodporucame registraciu, lebo pre nich existuje vela inych serverov (napr. Pravda.sk a podobne, kde mozu chodit a citat si napr. o politike a tak, tu su temy, ktore vacsinou starsich ludi nezaujimaju). To ze sa da nastavit aj vacsi vek, a ze ked dakto presiahne vek NIE JE AUTOMATICKY ZMAZANY, proste mu len narastie vek, tak to je fakt. My hovorime ze odporucany vek je taky a taky.
Ak niekto starsi tu ma co robit, bavi ho to tu, tak samozrejme sme radi, ze sem chodi, ale nech sa necuduje, ze mu mladsi ludia obcas vykaju... To je proste fakt. Ale riesit to utajovanim veku NEPLANUJEME.
@12 ano ten vek je NIE OBMEDZENY pri registraci, ale ze je to ODPORUCANY VEK PRI REGISTRACII, tak ako niektore knizky su napriklad pre deti od 1 do 3 rokov, tak to neznamena ze 92 rocna babicka si to repolero nesmie citat, ale nie je apriori pre nu urcene...
a este k tomu, ze by sme mali vyssi pocet registracii. Ale my nie sme Pokec, Sme alebo neviem kto, komu ide o akehokolvek uzivatela. My sme specializovana teenagerska komunita, pre deti, mladez, studentov, ziakov zakladnych, strednych ci vysokych skol, mladych ludi, bez zavazkov, bez vlastnej rodiny, ktory si uzivaju svoju mladost. BIRDZ ma definovanu cielovu skupinu. BIRDZ chce byt najlepsi webovsky portal pre mladych ludi, BIRDZ nechce byt novy Azet alebo daco take. BIRDZ chce byt najlepsi portal pre mladych.
Otvorenim registracii pre starsich by sme docielili co? Ze by sa tu zacala rozoberat politika, ekonomicka situacia, hypotekarna kriza v USA, drahy benzin...... Mozno by uroven diskusii stupla, mozno by sem chodilo 10 krat viac ludi... Ale opakujem, uz by to nebol teenagersko-studentsky BIRDZ.
@19 ale kedže mám 16, som ,,automaticky'' naivná a hlúpa, prípadne podobné prívlastky...nemôžte to takto škatulkovať (nevykám ti len hovorím všeobecne veštkým koho sa to týka). Potom mi príde že vlastne všetci sme tí zlí, len preto že sme mladí a pýtame sa na isté veci. Niektoré diskusie sú naozaj moc a to chápem, ale ked v nejakej tej normálnejšiej začnete moralizovať a zmení sa to na hádku o tom či to a to a daný vek k sebe idú...to naozaj nemám rada.
@20 zas nemozem vraviet na vsetky 16-stky ze su naivne a hlupe...ale zial ja poznam hlavne take a este dodam ze rady menia chalanou...dobre ale trosku tu uz dlhsie posobi a tie najiritucejsie diskusie o sexe zakladaju prave 16 rocne baby z fake nickov takze potom clovek zacne skatulkovat...fakt by mali asi zaviest v 9. triede na zakladnej sexualnu vychovu
Nic co sa tu pise, nemusi byt pravda. Dany clovek ani nemusi byt z daneho mesta, nemusi mat tolko rokov, a dokonca nemusi mat ani take pohlavie.
Bohuzial, alebo nastastie (ako pre koho), prave o tomto je internet. O anonymite a slobode... Je to viacmenej umely svet, a aj preto su tie "deti" take sproste, drzejsie a podobne
Tymto nechcem zatracovat internet, internet vyuzivam velmi vela, a dokonca ma aj zivy Len proste je to o tom, pokial sa ty taketo veci nepacia, tak proste odpoj modem, zahod ho do kosa a hotovo...
Inac k skryvaniu veku, daj si vek 0 rokov ale 1rok, a kazdy pochopi ze to neni tvoj pravy vek, a ze ho asi nechces uviest
Viem o všetkom, čo si sem napísal, a mám aj veľké skúsenosti s INTERNET-om, no mne naozaj ide o možnosť zadať si skutočný vek, a potom si ho skryť. Zmeniť sa dá na najmenej 5 rokov. A ak by mi vo webke svietil ten, tak aj do takého by sa mi niektorí namontovali. Preto, ak by tam nebol viditeľný, viac by sa prípadní vŕtači sústreďovali na otázku v diskusii, ktorú som zalozil.
P. S. Ja s tým počítam, že príspevok z nejakej webky ani nemusel napísať jej majiteľ / ka /.
Jednoducho povedané: Nevidím, že kto ŤUKAL do klávesnice.
Chceš aby ti tykali a sám rozprávaš tak diplomaticky že mi je to na BIRDz trošku nezvyčajné. Skús najprv nedávať meno na konci príspevku. Aspoň mne to pripadá dosť neosobné, keď to vidím. Alebo aspoň to zmeň na Paľo.
A ten nick máš zaujímavý, asi ti nevykajú ale rozprávajú o tebe v množnom čísle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ak má niekto 17, ako Ty mal by byť na svoj vek hrdý.
No pravda je takáto:
Pridať si na veku 3 až 5 rokov TEENAGER-om nerobí problém a mnohý to využívajú s úmyslom dozvedieť sa niečo DOSPELÁCKEJŠIE.
No ak potom dôjde k náhodnému stretnutiu, tak celé kamarátsvo skončí veľmi rýchlo.
... ... ...
... ... a skús to aj bez toho UJO, lebo si budem myslieť, že mi nadávaš.
:-Q
"Neplnánujeme aktivovať službu skrývanie veku, nevidíme jediný dôvod prečo by mal uživateľ tajiť svoj vek, nehovoriac o tom, že si môže uviesť ľubovoľný vek. Myslíme si, že by sa nikto nemal habniť za svoj vek. Nechápem dôvod prečo niektoré servery umožňujú skrývať vek, podľa mňa je to anomália, je to normálny údaj, tak ako pohlavie. Nevidím dôvod tajiť to."
ale to teraz tiež nehovorím že hovorím že tu nemáš čo hladať ale je možné že niektorí to tak berú aj ked hranica do 29 je len akože
Súhlasím s tým, že je to normálny údaj, no pri takej voľnosti, ako je tu, vôbec nemám istotu, že či vek prispievateľa do mojej diskusie je skutočný, alebo vymyslený a či je to v skutočnosti žena, alebo muž.
Mňa to nejako nezaujíma.
Trápi ma iba to, že očakávam odpovede na moje otázky, týkajúce sa danej témy, a nie rozoberanie môjho veku a lámanie si hlavy nad tým, či sa hnevám, alebo nie za TYKANIE.
Ja som v zásade za TYKANIE.
Vykanie môže vyznieť aj ako množné číslo a potom je v tom zmätok.
Takže bez ohľadu na to, že kto má vo svojom profile aký vek, som za TYKANIE a bez ospravedlňovania.
Mňa zaujímajú hlavne tie odpovede.
A ten vek by som si skryl preto, aby sa mi do neho zbytočne nikto, hlavne počas diskutovania nemontoval.
Pouvažujte nad mojim názorom a skúste ma pochopiť TEAM www.birdz.sk .
Tomas, Ty si sem na nástenku napísal, že ten obmedzený vek je iba pri registrácii.
No ak by o tom vedeli všetci, mali by ste tu viacerých zaregistrovaných, a aj možno tých, ktorí hľadajú kvalitnejšie diskusie.
Pavol
Áno, tá veková hranica 29 rokov je naozaj iba akože.
Skús si zmeniť svoj vek, a pustí Ťa to až po ročník 1968.
Si na serveri kde je 90% uzivatelov vo veku 13-26 rokov. Odporucany vek je od 11 do 29, to neznamena ze mladsi ci starsi sem nesmu chodit, len maju ratat s tym, ze web je prisposobeny inej cielovej skupine, tak sa co cudovat
Ak niekto starsi tu ma co robit, bavi ho to tu, tak samozrejme sme radi, ze sem chodi, ale nech sa necuduje, ze mu mladsi ludia obcas vykaju... To je proste fakt. Ale riesit to utajovanim veku NEPLANUJEME.
a este k tomu, ze by sme mali vyssi pocet registracii. Ale my nie sme Pokec, Sme alebo neviem kto, komu ide o akehokolvek uzivatela. My sme specializovana teenagerska komunita, pre deti, mladez, studentov, ziakov zakladnych, strednych ci vysokych skol, mladych ludi, bez zavazkov, bez vlastnej rodiny, ktory si uzivaju svoju mladost. BIRDZ ma definovanu cielovu skupinu. BIRDZ chce byt najlepsi webovsky portal pre mladych ludi, BIRDZ nechce byt novy Azet alebo daco take. BIRDZ chce byt najlepsi portal pre mladych.
Nic co sa tu pise, nemusi byt pravda. Dany clovek ani nemusi byt z daneho mesta, nemusi mat tolko rokov, a dokonca nemusi mat ani take pohlavie.
Bohuzial, alebo nastastie (ako pre koho), prave o tomto je internet. O anonymite a slobode... Je to viacmenej umely svet, a aj preto su tie "deti" take sproste, drzejsie a podobne
Tymto nechcem zatracovat internet, internet vyuzivam velmi vela, a dokonca ma aj zivy Len proste je to o tom, pokial sa ty taketo veci nepacia, tak proste odpoj modem, zahod ho do kosa a hotovo...
Inac k skryvaniu veku, daj si vek 0 rokov ale 1rok, a kazdy pochopi ze to neni tvoj pravy vek, a ze ho asi nechces uviest
Viem o všetkom, čo si sem napísal, a mám aj veľké skúsenosti s INTERNET-om, no mne naozaj ide o možnosť zadať si skutočný vek, a potom si ho skryť. Zmeniť sa dá na najmenej 5 rokov. A ak by mi vo webke svietil ten, tak aj do takého by sa mi niektorí namontovali. Preto, ak by tam nebol viditeľný, viac by sa prípadní vŕtači sústreďovali na otázku v diskusii, ktorú som zalozil.
P. S. Ja s tým počítam, že príspevok z nejakej webky ani nemusel napísať jej majiteľ / ka /.
Jednoducho povedané: Nevidím, že kto ŤUKAL do klávesnice.
nechcem ta urazit, ale je tu kopa inych veci, ktore je treba vylepsit, nie zrovna moznost skryvania veku...
A ten nick máš zaujímavý, asi ti nevykajú ale rozprávajú o tebe v množnom čísle.
Tomáš to vyriešil diplomatický. Z myšlienkou skrývania veku sa môžte rozlúčiť Hed.
@10 Pekná myšlienka.
Inač som zaregistrovaný na mnohých fórach, ale žeby niekto tam si vika? S tým som sa teda nestretol.