Zdravim vsetkych plnoletych prislusnikov tohto portalu! Mal by som taku nevsednu otazku. Skusali ste sa uz niekto niekedy opit cez zadok (poukazujem tym na fakt, ze prostrednictvom tej zadocnej sliznice (ako vlastne prostrednictvom akejkolvek inej sliznic
kamoš minule o tom hovoril, ale nie z vlastnej skúsenosti, akurát mal nápad, že by sme mohli ísť na diskotéku a tam to vyskúšať samozrejme myslené zo srandy
@tuba vies... ja nechcem rozpravat cudzie historky, ja chcem mat co najviac vlastnych, umriem a zistil, ze som nic neurobil a pssst! nemusis kazdemu hovorit, ze som panic
mehehe
v utorok na buduci tyzden po skuske idem do toho len by ma zaujimalo ako dlho si to v tej riti mam nechat. A nedostanem z toho hemeroidy, zlatu žilu alebo nedajbože rakovinu hrubeho čreva?
@15 presne kvoli takym ludom ako si ty som to sem daval, ocakavam, ze to bezhlavo vyskusas a pak sa popripade zdoveris, ak to ma nejake bocne negativne ucniky
...je to kravina....akoze da sa to nehas napit zensky tampon v alkohole a strcis do riti...ale ked si to tak vezmes ved to musi stipat ved to mas tam sliznicu maso...ti aj mrle vyzere no ja by som to neskusala rit ti predsa len nerozoznava chute z oblubenych drinkov by si nic nemal len je vyhoda v tom ze pri fukani ti to nezistia
nedavno som citala taky clanok o cenach davanych za najblbsiu nechtiac spachanu samovrazdu takzvane darvinove ceny...a tam bol o ze nejaky chlap zo slovenska si nalial cez zadok tolko chlastu ze dostal otravu alkoholom...a bolo tam este pisane ze je to pekna blbost lebo ked clvek alk vypije ma urcite systemy ako vracanie strata vedomia ktorymy sa telo brani proti tejto otrave kdezto ked si to date analne zaludok sa len tak lahko neotoci a vy nehodite nejaku riadnu tyku ale vsetko sa to vstrebe...cize no nic moc...a okrem toho sorry ze to hovorim ale chalani to vam vazne tak chyba to ze nemate kramy ze chcete pouzivat tampony a ozieranie...sak to je trochen divne...a hlavne neweim ci to bude moc prijemne chodit z tamponom pichnutym v zadku...takze tak no hawk..:d
Jo jo jeden doktor mi vravel že na intráku v KE sa takto chlapci opíjali že naliali vodku do lavóra a sadli si do toho a to sa postupne vstrebalo ....síce nenadýchali nič ale väčšina to prehnala a skončila v nemocnici s otravou alkoholom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a na opity stav nechcem davat este sliznicu
mehehe
(dnes pisem divne)
este som to neskusal a urcite to ani neskusim