Jop ja som zrala 3,14čoviny ako stimulen(to je bylinkové) napríklad. Ono zväčší ti to prsia asi do velkosti ako pred menzesom, teda skôr sa ti nafúknu... Ale keď to prestaneš brat tak do mesiaca ich máš ako predtým...
@kikusi
"ze existujú bylinky ktore vedia zvacsit prsia aj ked su uz po puberte"
jop, existuje. hovorí sa tej bylinke "sója".
obsahuje fytoestrogény, čiže estrogény rastlinného pôvodu, ale pôvod ťa zaujímať nemusí, lebo efekt estrogénov je že ti posilňujú ženské časti metabolizmu a aktivujú ženskké časti génov, čiže ti umožnia získať ženské črty a proporcie tela (široké boky a väčšie prsia)... za cenu získania ženských čŕt psychiky (precitlivelosť, domýšľavosť, ješitnosť a sklony k hystérii).
@midnight hej, sóju som videla, ale zase som čítala na ňu strašne veľa kritiky súvisiacej s neplodnosťou a tak. skôr by som skúsila niečo podobné ako čaje alebo krémiky » zenskakrasa.sk/prirodzene-zvac... však veľa ľuďom pomáha ešte aj homeopatia, tak podľa mňa je toto nie úplná blbosť. aj lieky aj na iné veci sa robia z byliniek, prečo by to teraz nemalo fungovať? >
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
"ze existujú bylinky ktore vedia zvacsit prsia aj ked su uz po puberte"
jop, existuje. hovorí sa tej bylinke "sója".
obsahuje fytoestrogény, čiže estrogény rastlinného pôvodu, ale pôvod ťa zaujímať nemusí, lebo efekt estrogénov je že ti posilňujú ženské časti metabolizmu a aktivujú ženskké časti génov, čiže ti umožnia získať ženské črty a proporcie tela (široké boky a väčšie prsia)... za cenu získania ženských čŕt psychiky (precitlivelosť, domýšľavosť, ješitnosť a sklony k hystérii).