neviem ci to je paranomalny jav,ale stava sa mi ze nepriklad idam okol njekaej budovy a viem presne co sa stane v tej chyvily,dobre asi tomu neverite a myslite si ze malemu chlapcovi sibe,ale fakt...dokonca sa mi asi pred rokom snivalo ze som niekde bol a pred asi -ma mesiacny som bol presne na tom istom mieste ked sa mi snivalo...
no tak stretla som sa s niečim takým ale nie že by som to osobne vyhladavala takže sa ani nepovažujem za človeka čo sa takými vecami zaoberá, ked niečo najdem o tom na nete tak si prečitam ale nie je to niečo kvôli čomu by som nevedela spať. V mojom okolí pokial ja viem nie je nič také lebo ked tu niečo také bolo vždy to zburali a postavili niečo super mega ultra moderné
@6 no je to o ľudskej predstavivosti. Ale niečo by som ti prečítať dal, nech viem tvoj názor, len som už zabudol link na ten článok o strašidelných domoch.
Akurat vcera sa mi stal jeden paramormal ale pokial nemam neake vysvetlenie vobec sa tym nezaoberam lebo to nikam nevedie a iba si clovek zamota hlavu , mam aj dolezitejsie veci na praci a ked to bude tak dolezite tak sa to ukaze aj samo.
@4 To sa stávalo aj mne v tvojom veku. Niečo sa mi snívalo, často obyčajná hlúposť ktorá sa však o nejaký čas stala. (napr. našiel som mobil v lyžiarke) Ale postupne to redlo, neposledy sa mi to stale už pred vyše rokom. Čo už...
@19 s tym ufom som to tu pisal uz viackrat, takze ak ta to zaujima tak hladaj. No a uz asi 6 rokov mi vecer pri zarubni stoji nieco polopriesvitne. Neviem to identifikovat, ale vzdy ked prejdem cez dvere, tak ma strasie.
@20 ked zomierala moja starka tak zevraj vravela nieco o bielej pani a za nou bol zastup zien v ciernom zevraj to bolo posledne co povedala ... a ked sa tam moja teta pozrela videla ju bolo to v noci moja starka bola chora a tak preto zomrela doma a bolo to na dedine take samotarskej v noci je tam taka strasidelna atmosfera doteraz.... a este nad nasou chalupou je hore cintorin takze ...
@24 ono paradox je, ze sa mi to stalo, ked sme sa prestahovali do rodinneho domu a potom po 5tich rokoch znova do panelaku. Akoby ma to prenasledovalo..
@29 neviem vecer mi do izby nikto nechodi, obcas bola vtedy u mna priatelka, ale nic nespozorovala. A ja som jej o tom ani nehovoril, pretoze uz to berem viacmenej ako samozrejmost. Ale ten blby pocit, ze nieco na mna spoza dveri pozera tam stale je..
Paranormálnym javom sa nazývajú skutočnosti, pre ktoré nie je známe racionálne vysvetlenie. Paranormálne javy sú často pre svoju mohutnú iracionálnu zložku kontroverznou témou.
Existujú 3 základné teórie o paranormálnych javoch:
1. Ide o ľudské halucinácie spôsobené pôsobením (atmosférou) miesta napr. opustený dom alebo hrad.
2. Ide o ľuďmi nastražené pasce ktoré majú za úlohu odlákať ostatných od vecí alebo tajomstiev ktoré sú ukryté.
3. Ide o takzvanú „psychoplazmu“ ktorú produkuje opustenosť alebo temná história miesta. Vďaka nej sa môžu paranormálne javy zhmotňovať. Niektoré paranormálne javy s temnou históriou sú „zlé“ a môžu i zabíjať. Paranormálne javy so svetlou históriou sa chovajú priateľsky a dokážu varovať pred neštastím alebo pred paranormálnymi javmi s temnou históriou.
mne teraz howorila sesternica ze jej kamarat zdedil po babke byt lebo zomrela a boli tam prvy vecer s priatelkou fajcili a odfotili sa a na tej fotke v dyme vidno ludske tvare...nevidela som tu foto ale sesterka mi slubila ze mi ju posle popripade by som to sem hodila..alebo byvam v dome, kedysi tu byvala moja teta ktora zomrela a v den ked zomrela puklo v jej spalni okno..doteraz je tam puknute...celkom haluz nie??v noci sa tam bojim ist
Noo tak od starych ludi som toho o duchoch pocula dost vela... no ja sama s tym osobne skusenosti nemam....aj som skusala s kamoskou vyvolavat duchov...nooo nakoniec to bolo len zaklopkanie a nic viac...ked som to skusala druhykrat, tak spadol nejaky predmet, no aa teraz to neskusam, lebo duchovia sa ma asi boja..
@36 vyvolavanie alebo ako to chces nazvat neni len taka hra a urcite sa to nepodari kazdemu...na take veci musis byt aj pripravena a to psychycky aj fyzicky!! musis mat v sebe kus media nato aby si dokazala vobec registrovat taketo veci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
» www.birdz.sk/forum/zaobera-t...
@3 typicke
@7
@9 a kto moze za tu oponu? USA?
@23 nie nie je to odraz..
Ale nie. Vidí to aj niekto iny alebo len ty?
potom daj vediet ci to pomohlo
salviu pouzivali indiani na ocistu pribytkov...
Existujú 3 základné teórie o paranormálnych javoch:
1. Ide o ľudské halucinácie spôsobené pôsobením (atmosférou) miesta napr. opustený dom alebo hrad.
2. Ide o ľuďmi nastražené pasce ktoré majú za úlohu odlákať ostatných od vecí alebo tajomstiev ktoré sú ukryté.
3. Ide o takzvanú „psychoplazmu“ ktorú produkuje opustenosť alebo temná história miesta. Vďaka nej sa môžu paranormálne javy zhmotňovať. Niektoré paranormálne javy s temnou históriou sú „zlé“ a môžu i zabíjať. Paranormálne javy so svetlou históriou sa chovajú priateľsky a dokážu varovať pred neštastím alebo pred paranormálnymi javmi s temnou históriou.
@32 ja viem ze to ma take ucinky (este aj petunie maju) ale ze vraj to pomaha musi to skusit..... vydimit tou salviou