čaute máte niekto skúsenosti s aliexpress? Ak áno tak aké? Prišlo to čo malo prísť alebo nejaká hlupota? Ako to bolo s dobou dodania? Pretože by som si chcela odtiaľ kupiť šaty na ples a aby to neskončilo iba strhnutím peňazí z účtu
@berre Mam odtial asi 30 objednavok. Vsetko prislo. Treba citat feedbacky a nakupovat od overenych predajcov. Aj ked, ja som uz par krat aj zariskoval a kupil nejaku vec dost pod cenu od neznamena sellera, aj tak to prislo v pohode. Cas dodania je rozny, najskor mi prislo za 7 dni, najdlhsie 3 mesiace ^^, Ale v priemere to trva takych 20-25 dni. Neplatil som v zivote ani DPH, ani clo.
neobjednávam odtiaľ často, ale dve veci mi prišli také aké mali, no jedny topánky mi predajca zamenil za iný typ (to sa ale vyriešilo). Doba dodania vo všetkých prípadoch do mesiaca. Nemusíš sa báť že ti to len strhne peniaze a nič nepríde, majú to podobne ako ebay tiež zabezpečené
Strhnu ti peniaze a mas tam urcitu dobu, v ktorej mozes poziadat o vratenie penazi. Mne sa dokonca stalo aj to, ze uz som presvihol tu dobu, tovar mi neprisiel, no napisal som tomu predajcovi, ze mi ta vec neprisla a on mi to ochotne poslal znovu zadarmo. A pritom ta povodna vec odoslana bola, len sa niekde asi po ceste stratila, alebo si ju niekto na colnici slohol ^^,
@hoperpohroma šaty su tam praveže uplne "zadarmo" nejakých 10€ a také kráááásne @method chcem to risknúť a kúpiť odtiaľ lebo fakt super ceny a pekný tovar a veci ti sedeli? neprišlo ti väčšie menšie a podobne? @outofmind no dúfam že ma tam neokašlu
Vsade tam mas miery, az na jeden kabat mi vsetko sedelo, aj ten rozmerovo sedel vsade, len asi chybal rozmer na plachty (chrbat) a to som nedal Ale inac kupovat takto oblecenie je vzdy risk. Co z peknych siat, ked ti nesadnu Tak, ale ked to mas za par supiek, preco neskusit, len si tie rozmery pozri poriadne.
@berre ja objednavam z ebayu aj aliexpressu, konkretne aaty na stuzkovu son mama z ebayu a topanky z Ali a vsetko v pohode saty stali tiez asi 13€ a bola som fakt spokojna, mozem poslat fotku
Inak by som to ale pre istotu objednavala s casovou rezervou, lebo aj ked ma napr. predajca dobre hodnotenia, moze to posrat posta
Ale ja objednavam fakt dost by som povedala a zatial prisla jedina nepodarena vec a nestalo sa mi, ze by neprislo nic
doteraz mi všetko prišlo
ale nemáte niekto skúsenosť s tým že vám objednávku označia ako "frozen"? teraz sa mi to stalo potom ju označili ako "closed" a vrátili mi peniaze hoci predajca mi od tých vecí poslal podacie číslo. Takže to mám brať tak že nič neposlali?
ja mam tiez dobre skusenosti s tym obchodom, uz som objednala cez 60 veci a takmer vsetky aj prisli...raz neprisli saty a cizmy, ale ali mi vratil peniaze , lebo na vine bol obchodnik a raz sa mi stalo,ze to prislo na zlu adresu, vtedy treba kontaktovat predajcu a napisat co a ako - vacsinou su ochotni a vyplatia....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale saty budu asi drahsie, tak rataj s tym, ze sa ti zastavia na colnici a budes platit dph
Inak by som to ale pre istotu objednavala s casovou rezervou, lebo aj ked ma napr. predajca dobre hodnotenia, moze to posrat posta
Ale ja objednavam fakt dost by som povedala a zatial prisla jedina nepodarena vec a nestalo sa mi, ze by neprislo nic
ale nemáte niekto skúsenosť s tým že vám objednávku označia ako "frozen"? teraz sa mi to stalo potom ju označili ako "closed" a vrátili mi peniaze hoci predajca mi od tých vecí poslal podacie číslo. Takže to mám brať tak že nič neposlali?