ja neviem či párkrát alebo veľa krát lebo dva týždne som mala skoro každý deň.. ale predtým dlhšie nič a potom som už nemala ani raz.. a predtým len sem tam..
@tenario Hej hej, to mi je jasné Môžeš, ale nemusíš. Z kategórie tejto ankety je však skôr cítiť, že autor si myslí jasné "V KAŽDOM PRÍPADE NA MARIHUANE BYŤ ZÁVISLÝ MUSÍŠ!" Teda aspoň mne to tak pripadá, asi som divná
Ono by sa to hodilo možno k téme typu "Ste závislí na marihuane?" alebo "Myslíte, že môžete byť na marihuane závislí?"
@pernik ako kto.. ja som na prvý krát tuším tiež stavy nemala.. ale na druhý krát som si dala jedného práska.. aj to som všetko vykašľala von a nasmiala som sa dosť hh.. ale bolo to skôr také chvíľkové.. teraz už ale stavy nemávam.. škoda
To fakt? Asi budem výnimka, lebo na svoj "prvý pokus" nezabudnem asi v živote - mala som z toho oveľa viac, než nič. Tak ale aspoň už viem, že sa nemám nabudúce smiať nevinným.
@pernik pičoviny. keď som raz jedného kamaráta prvý krát nafajčil, tak vyzeral jak angorak a s blaženým úsmevom počúval meshuggah(zásadný pop listener)!!!
@h8u to sa asi len chlapci chceli pochlapiť, že dávali, že jaký sú oni tvrdí buď nehulili vôbec, alebo im niekto fakt nejakú ďatelinu predal
@mezomus mam do toho najmenej co hovorit lebo s tym enmam skusenost, ale moji kamarati co hulili viaceri vraveli ze je pravda ze vacsine ludi pri prvych pokusoch trava nezabera..urcite su aj vynimky ale ze je to tak
Náhodne a občas si dám, ale keď som mala naposledy s mužom, to bola sodoma gomora, čiže ešte stále to mám v čerstvej pamäti, tož sa toho najbližší mesiac nechytím
@hetfield konope siate- canabis sativa to je ten makak z ktorého je človek energický a vysmiaty. z indiky je človek odpálený. ale zase sa to nedá takto kategorizovať, záleží aj od stupňa dozretia a iných faktorov
@stmortiis myslim ze pre spolocnost je to ovela menej nebezpecne ako alkohol,dve tretiny vsetkych nasilnych trestnych cinov su spachane pod vplyvom alkoholu ale to nikomu nevadi a chlasta sa veselo dalej,ja som len prilezitostny konzument travy a nepocitujem na sebe ziadne negativne ucinky,jasne ze ked niekto huli par rokov kazdy den ze to nejake stopy zanecha ale to aj chlast a fajcenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
(...na zosilnenie argumentu o si o chvilu navarim Nko...)
Ono by sa to hodilo možno k téme typu "Ste závislí na marihuane?" alebo "Myslíte, že môžete byť na marihuane závislí?"
Ste si istí, že to nebol zelený čaj?
Ja som sa do správanej nálady dostal až niekedy pri štvrtom pokuse.
To fakt? Asi budem výnimka, lebo na svoj "prvý pokus" nezabudnem asi v živote - mala som z toho oveľa viac, než nič. Tak ale aspoň už viem, že sa nemám nabudúce smiať nevinným.
@h8u to sa asi len chlapci chceli pochlapiť, že dávali, že jaký sú oni tvrdí buď nehulili vôbec, alebo im niekto fakt nejakú ďatelinu predal
a obsah THC závisí skôr od pestovateľa a vybavenia než od samotnej rastlinky.
a možno si myslel technické konope tam THC je v stopovom množstve dalo by sa povedať