@bezo16 tak meni ti to vnimanie sveta, ako takeho, asi by som to zaradil. Cize aj hubicky a lsd, pripadne ine. Zmeni ti to pohlad na svet, nie jak ked sa nachlastas, ze si geroj a chces kazdeho mlatit atd.. (aj ked fyzicke abstaky maju alkoholici tazsie, jak ti, co uzivaju heroin, pozor na to)
môže mi niekto vysvetliť, prečo ľudia v pohode tolerujú marihuanu, ale akonáhle sa začnú riešiť tvrdšie drogy, tak 75 percent ľudí je proti nim? to akože marihuana nie je škodlivá droga?
@marjy77 tak marihuana vo vseobecnosti tvrda droga nie je. ja som ju uzival asi 3 roky v kuse a ptm som prestal, lebo mi to uz robilo psychicky zle. mozno dost zalezi aj od toho, koho mas pri sebe, ked ju uzivas a ako si psychicky naladena, ale aj tak... skusal som ju aj po rokoch a nezmenilo sa to. mam kamosa, ktory to ma tak isto, ze ked sa jej nabazis, uz ti potom neslape, ako ma.. resp odporucaju sa len male davky
Je to úplne to isté. Účinná látka je tá istá. Extáza je len slengovy názov. A to že sa to s niečim mieša je z dôvodu: silnejšej látkovej súdržnosť - drží tvar tablety, kvôli riedeniu aby mohli vyrobiť viac z menšieho množstva - dostaneš nekvalitný produkt. Vždy ide o tú istú drogu. Otázne je či dostaneš to čo si myslíš že kupuješ.
@devil Kokaín som mala len raz , extázu/MDMA som mala veľa krát ale naposledy asi tak pred 10 mesiacmi a houbicky 3x za cely život všetko veľmi zaujímavé skúsenosti, kokaín ale odveci slabotka na mna
@agord nie je to to iste. extaza je v majoritnom pripadr tabletka. mko mozes dostat aj vo forme prasku. extaza sa proste miesa s pikom, aby mal uzivatel lepsi pocit, ze to slape hadam ma tu nejdes ucit, ked som x rokov zil s ludmi, ktori toto robili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
xixi
z pozitívneho na negatívny teda