ja uz s 'drogami' skusenosti mam.. rok kazdy den/cely den ganja, skureni jak cinka s partiou do prace/z prace , cokolada, experimenty s lsd, raz piko a skoro dva roky som mal problemy s alkoholom.. ale to uz je davno, za cias ked som zil v cr
moja definicia na drogy..je to vyborna chujovina....a ano drogujem pravidelne palim speky..sem tam si dam piko alebo kolo...zalezi kedy jak...aj ked uz som dlho nefetoval...ale speky to je moje
Hmm bol som velmi milo prekvapeny ked som zazrel to ze velka vecina uviedla moznost nie. Pravdu povediac typoval som ze to bude naopak Ja som ties zasadne proti vsetkym drogam a nikdy by som ziadnu neskusil ( okem alkoholu a cigarety som us nechal tak ) setko od mariuhany po tvrdsie drogy nieje vysledkom prace bielych ludi ale ciernych a zltych tak prosim setkych slusnych ludi nasej rasy nikdy to neskusajte a bojujte proti tomu toto predsa neje nasa zalezitost toto je zalezitost nasich ´´milich´´ pristahovalcov !!!! Vlastenci proti DRGOGAM !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov