áno, mala som svoje obdobie kedy som nemohla piť tak som kurila ale nebolo to dlho, pretože sa mi to zhnusilo a nemám rada ľudí ktorí pravidelne húlia..na každom sa to prejaví aj keď môžu hovoriť že tráva nie je škodlivá- nie, nie je, ale určite sa to po dlhšom a pravidelnom užívaní nejak prejaví...
nikdy ma to nelákalo ale odkedy som videla, čo s jedným mojím spolužiakom na strednej urobila tá sračka, prechovávam k nej odpor a všetci ľudia, čo užívajú "trávu" sú kokoti
samozrejme, hulim ju každý den aj viackrát, vlastne aj teraz mám napchatú fajku a už nikdy by soms a neopil bez toho aby som si do toho nedal aspoň pár šlukov, lebo čisté opitie je bleh
@antifunebracka že sa tak blbo pýtam, evidentne máš a to ani zdaleka nie je všetko... no oki, už aj pomaly začínam chápať prečo si tu tak často a máš potrebu reagovať na hocakú somarinu
.... mylne povazovani uzivatelia za fetakov ... no nepatri do ruk ludom obmedzenym , si mnylsite ze chlast je neskodnjesi ...hlavicky ? ... nikdy si lepsie nepokecate ako ,,v naldaicke ,, p.s. v triezvom stave pouzzivame 10% mozgu , s thc 30 % cca ... nejaky rozdiel vidiet? a robi lepsich ludi z ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
@n0win0u + @puberslatinocelny = ♥♥♥
malýý množství měkký drogy, z toho nejseš tolik groggy