moja autoskola bola zaujiiimavaaa skusky som spravila na treti krat.. ale co, nevadi.. prvy krat som nespravila test, druhy krat jazdu.. lebo ja blba som si sadla do auta, v ktorom som mala asi len jednu jazdu a nevedela som v nom velmi dobre soferovat.. takze mi to zhasinalo a ja som bola nervozna.. a treti krat to som mala len jazdu a tu som zvladla aj ked ten policajt bol prisny.. este mi instruktor hovoril, ze nech ideme do toho auta, v ktorom som prvy krat jazdu nespravila, ze tam je lepsi policajt.. ale tam by som nesla ani za svet! nakoniec som spravila aj u prisneho policajta, aj ked mal vyhradu, ze som isla rychlo do zakruty.. ale nakoniec mi to dal
ja som mala až príliš dobrého policajta. mala som po tom chuť ho tam posadiť znova a povedať mu, nech si dáme poriadnu jazdu a nie tento vitp (poslal ma na diaľnicu, takže som za celý čas absolvovala jeden semafor a ešte mi aj stále radil, v jednom kuse, huba sa mu nezavrela, ani mi nedal šancu ukázať mu, či to aj viem)
a skúšky boli ešte zaujímavé týpkom, čo dal test asi na polovicu bodov. nechápem, kto si cvaká tisíc korún za kolok, aby došiel nenaučený na test.
ja som spravila na druhy, lebo prvy raz som mala chrapuna fizla...jazdila som s nim asi polhodinu po celej BB a potom ma vyrazil len preto,lebo ako sa vyjadril, bola som v panike a strese, nijaku predpisovu chybu som neurobila...aLe druhykrat som spravila,aj koli tomu ze som mala normalneho fizla a primitivnu trasu jazdila som asi 5minut
na prvy krat, test na 55 bodov, konstrukciu si viac menej povedal celu policajt a ja som sa nanho len usmieval a prikyvoval a jazda sa dala, i ked som sa pomaly viacej pozeral do spatneho zrkadla, ze ako sa tvari policajt ako na cestu
zaujímavé boli asi v tom že keď rozdal testy a povedal môžte začať máte na to 20min tak ja som po 2min už odovzdával samozrejme na 55bodov jazda to bol a v mojom prípade len formalita aj keď treba uznať že policajt absolútne nesledoval kde sme a bežne mi v polke križovatky povedal že mám odbočiť a na konštrukcii som sa s policajtom aj pohádal ale nakoniec vysvitlo že som mal pravdu tam poslali voľákeho nového čo o väčšine odpovedí nemal ani páru tak musel listovať v knižke inak celkom nuda bola
Testy sú urobené tak aby ich spravil aj úplný imbecil...
Robil som si autíčko aj motorku naraz a pohodička na to že som na motorke predtým sedel 3x v živote a aj jazdy na autíčku som odjazdil o tri menej ako by som mal
Si myslím že pravá autoškola začína až naostro s papiermi a bez niekoho kto ti porád vraví čo máš robiť...
No ja som ho urobil na prvykrat, ako dnes si to pametam ako som odovzdal test a uz som vedel co som zle zakruskoval od stresu som nevedel ani rozmyslat ked sme vysli von bolo naz okolo 32 tak skoro vsetci hovorili ze nebol tazky test ze uz iba jazda a ja som sa skoro posral nervozity lebo som vedel ze jednu krizovatku som zle urobil a uz som len cakal ze kedy mi daju druhy termin no mal som 52 bodov takze bez tej krizovatky by to bolo asi plny pocet a prave na nu som sa nesustredil bo som povazoval krizovatky za najlahsie s celeho testu no a skusky sa napokon skoncili tak ze s tych 32 nas urobilo iba 14 takze tolko a este sranda bola ze na skusky som meskal 15 minut tak som mal v ten den asi obrovske stastie,,,Vsetkym ktorych to caka pevne nervy
ja jazdim už od 12tich na aute a od 13tich na tahači ,, vodičak si idem každu chvilu robiť len sa bojim teorie ,skušok a tak ,,proste tažko sa mi niečo učí a ked som počul kolko otazok tam bude no začal som sa bať pretože to chcem spraviť na prvy krat
@mixelle Vidis,prave preto ja sa drzim nazoru,ze zeny a technika nejdu moc dokopy,a zeny za volantom = auto bez vodica.Mna osobne najviac ide rozhodit od zlosti,ked vidim nejaku zensku maturovat pri parkovani ci vychadzani,hlavne je,ze sedi v paradnom BMW
@dmx355 akože česť výnimkým,to určite.. ale vo večšine máš pravdu.. Poznám mrte žien, vrátane mna samej, čo vodičák maju a nejazdia vobec.. a to je ešte ten lepší prípad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a skúšky boli ešte zaujímavé týpkom, čo dal test asi na polovicu bodov. nechápem, kto si cvaká tisíc korún za kolok, aby došiel nenaučený na test.
@soraya Dakujem Budem potrebovať Aj tebe veľa šťastia
Testy sú urobené tak aby ich spravil aj úplný imbecil...
Robil som si autíčko aj motorku naraz a pohodička na to že som na motorke predtým sedel 3x v živote a aj jazdy na autíčku som odjazdil o tri menej ako by som mal
Si myslím že pravá autoškola začína až naostro s papiermi a bez niekoho kto ti porád vraví čo máš robiť...