Ahoj. Jasne, je tu pár ľudí, čo ma potešia ale často je mi tu smutno. Myslím, že človeku je príjemne, ak je pochopený. No veľa z nás akokeby chceli medzi sebou bojovať. Ani nepotrebujeme útok mimozemšťanov alebo pocítiť ničívú silu prírody a ničíme sa sam
To je pravda fakt. A veľa ľudí sa tu do teba začne púšťať a prd o tebe vedia. A urobia si názor z toho ako sa tu v podstate hráš. A keď niekto povie že človek bude veriť skôr tomu ako daná situácia vyzerá, než tomu čo hovorí ten, ktorý je toho hlavným účastníkom a vie o tom asi najviac, tak sorry ale je to debil.
aojky! mas pravdu je to fakt pravda co si napisala! cize sorry tomu manikovy ktoreho som nepravom urazila ze sa smeje tomu choremu. fakt sorry. :/ a mam vas vsetkych naozaj rada aj ked sa so mnou hadate alebo vyrivate! bez vas by bol birdz onicom... XOXO hollywood kisses!
Škoda je, že sa jeden k druhému nechováme s úctou nie len na diskusných fórach,(pričom slovo diskusia stratilo už dávno svoj pôvodný význam) ale predovšetkým v reálnom živote.
@nihili No, asi som spravila SCIO, inak by ma nezavolali na skúšky z angliny(aspoň v to dúfam Takže 30.-teho idem s bratom do Olomouca a 31.-ho sú skúšky. Napísali, že len písomné, tak v to dúfam, lebo tento týždeň budem mať maturu a nervy sú v kýbli.
@syriana :sakra, škoda, že to máte 31, to tu práve nebudem, šla by som ti popriať veľa šťastia pred príjmačkami tak aspoň takto, držím palce, zvládneš to
a neviem čo také slávnostné by som pre všetkých odkázal.. snáď len milujte sa a množte sa!! (ale len z lásky!
Mimochodom súhlasím s autorom, veľa ľudí to tu preháňa so svojími reakciami a vôbec nevnímajú to že tým môžu niekomu aj ublížiť.. Nie každý berie veci s určitým odstupom a nadhľadom.. A keď už niekto aj píše somariny a strúha machra, obyčajná ignorácia može dokázať viac ako permanentná buzerácia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
dobry postreh
@nicoll69 best friend... to sa nedá opisovať ..ale ďakujem za všetko
@hajzelodkosti my vieme .. Love Him
@prodigy1 tak to čo sa minule stalo sa dúfam už nestane .... inak najlepší zabávač, fakt
a držím palčiaky tým, ktorých to ešte iba čaká
@iwuanka @domminika @krampus @prodigy1 @johnysheek @tenpatic - mám vás rada a je super, že sa poznáme
a pozdravujem @hajzelodkosti , @mm47 , @fr4nk1 @martin182 a ešte ďalších ďalších..... veľa veľa ďalších
@tomas a @17shano Čaute
ale ja to nemam rada takto verejne.
@zuzanela4 gratulujem k praktickej mature, bolo super s tebou 4 roky drieť tie isté lavice
@nihili vďaka za veľkú pomoc ohľadom výšky, snáď to výjde, ale ak aj nie, vďačná ostávam
Ďakujem za palčeky
Na poradi nezalezi
P.S.
@malapohroma Ja ze velkapohroma je tvoj druhy nick a bavis sa sama so sebou (ROFL) tak nic
nie nie, sme naj kamosky a 2 rozni ludia
@vive dakujem, ze si ma sem doviedol, dakujem ze znasas moje nalady, dakujem za martini na cc za hlavneho kritika mojich diel a vela ineho
@leaa prepac lejuš.. maybe vies...
@barborkamt si mi prirastla k srdcu bores nasa adoptivna
chcem ti obhryzkavat analny otvor
@hluzar si fajn...
@ssnehulienka
a neviem čo také slávnostné by som pre všetkých odkázal.. snáď len milujte sa a množte sa!! (ale len z lásky!
Mimochodom súhlasím s autorom, veľa ľudí to tu preháňa so svojími reakciami a vôbec nevnímajú to že tým môžu niekomu aj ublížiť.. Nie každý berie veci s určitým odstupom a nadhľadom.. A keď už niekto aj píše somariny a strúha machra, obyčajná ignorácia može dokázať viac ako permanentná buzerácia