Takze ja len tolko, ze takym dlhodobym vyskumom som prisiel na to ze v podstate na SVK nemame taku zoznamku kde by skutocne niekto napisal, proste aj ked mne sama od seba napise nejaka baba ci uz napr. na pokeci alebo aj tu na birdz.sk, tak to je tak mozn
Slovensko ako štát je ešte stále v mnohých veciach dosť konzervatívny a rovnako sa to týka aj zoznamiek...či už pokecu alebo náhodou nejakých iných... skrátka je len fakt veľmi malé percento dievčat a žien, ktoré samé od seba napíšu nejakému chlapovi... proste ženy to majú v sebe zakorenené, že ak ma niekto chce, tak nech si ma nájde.. a preto ak je nejaký chlap neaktívny, tak môže čakať aj do smrti a jeho prvá bude akurát tak smrtka
chodi tam kopec inteligentnych [aj tych menej] ludi z celeho sveta, miestnosti su delene podla zaujmov...napr. dokonca je tam aj miestnost kde ta cez videochat naucia hrat napr. na gitare...chodim tam uz 3 roky a nemozem sa stazovat...ked chces IQ pokec hlavne cez webkameru ...
Ja som si našla priateľa na internete..resp. sme sa tam našli obaja a sme spolu už niečo cez rok.. A našla som si tam aj bývalého s ktorým som chodila tiež vyše roka..
no neviem, ale ja som ziadnemu chlapovi este nikdy sama nenapisala.... ja som vlastne este nikomu sama nenapisala nechapem... ale tak mam stale dost vela sprav na ktore nestiham odpisovat... tak naco si vyrabat dalsie spravy?
súhlasím s @1 a zároveň by som chcela dodať, že dnes bohužiaľ je aj veľa ľudí už odradených od niečoho takéhoto, lebo keď si mám s niekym písať a o ničom doslova že komunikácia obmedzená na jj, nj, ok, dobre, fajn a podobne, že nakoniec najzábavnejšia a najlepšia komunikácia mi príde s tými úchylmi, čo každej druhej babe (prípadne chalanovi a dnes už máme aj úchylné baby, aby to nebolo jednostranné) píšu, či nechcú sex a iné typické vety, tak to jednoducho vzdávam.
na druhej strane - v piatok som sa stretla prvý krát s kamarátkou, ktorú som spoznala tu na birdz a včera s chalanom, ktorého som spoznala na pokeci. nič nie je stratené, len treba vedieť dobre komunikovať a mať šťastie na ľudí pravdou však ostáva, že ľudia, ktorí sú schopní na chaty zvyčajne kašlú, lebo na to nemajú čas - majú priveľa kamarátov, s ktorými sa stretávajú naživo.
@zwejka zenskaaaa ale ty si dokonalooost xD taak ty nemas co riesit xD
my smrtelnici xP tak to uz je ine kafe xP
@Gila to ze ti pise malo ludi, alebo nepisu sami od seba vobec sa nediiiiiv
na pokeci je bieda xD pokial nemas turbo sexi(lacnu) fotecku tak mas 10 erpe na den maximalne ale ked si das neaku wrr tak 100vecka zarucena (poznam z vlastnej skusenosti) xD xD xD
btw. nechapem preco typek ako ty (podla mna kvalitny material xD xD)riesi zoznamky xP
@depechemode ...dakujem no ja sa tam snazim davat taku normalnu foto, aby som zase nevyzeral ako nejaka jeblina v muzskom vydani, (co uz mozno aj tak vyzeram ), ale sam neviem preco riesim zoznamky, proste asi na to nemam stastie alebo co... a snad neurbim to, ze prejde na ulici okolo mna pekna baba, a ja sa jej len tak pozdravim alebo prihovorim to je trapas na entú
tiez mam nejak taky problem asi.. aj ked uz to neriesim dosiel som k zaveru ze aj ked chcem najst babu a cielovo to hladam tak sa mi dari viacej ked to vlastne nerobim ked na pokeci nehladam babu na nieco ale len taky pokec (ALE PISEM VELA) proste ked pisem len tak a potom sa to vyvinie.. inak to nevychadzalo zvacsa..
@depechemode ..no nevím nevím akoze dobre, len v pripade, ak by tam boli aspon nejake sympatie, ze sa pozera na mna, a zacne sa usmievat, tak v tom pripade ano...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Kde inde ešte skúšaš šťastie?
preto odporucam vyspele komunikator » www.camfrog.com/... kde si mozete zalozit slovensku miestnost a je to zaroven aj video chat
presne takíto inteligenti tam chodia
na druhej strane - v piatok som sa stretla prvý krát s kamarátkou, ktorú som spoznala tu na birdz a včera s chalanom, ktorého som spoznala na pokeci. nič nie je stratené, len treba vedieť dobre komunikovať a mať šťastie na ľudí pravdou však ostáva, že ľudia, ktorí sú schopní na chaty zvyčajne kašlú, lebo na to nemajú čas - majú priveľa kamarátov, s ktorými sa stretávajú naživo.
neviem síce čo je to za stránka a ako to tam funguje, ale dva páriky čo poznám, sú vďaka tomu zasnúbení
internet síce nie je najideálnejšie riešenie, ale vždy lepšie ako to bolo za dávnych čias, keď partnerov vyberali rodičia
kúp si lano - naucim ta viazat mašlu...
my smrtelnici xP tak to uz je ine kafe xP
@Gila to ze ti pise malo ludi, alebo nepisu sami od seba vobec sa nediiiiiv
na pokeci je bieda xD pokial nemas turbo sexi(lacnu) fotecku tak mas 10 erpe na den maximalne ale ked si das neaku wrr tak 100vecka zarucena (poznam z vlastnej skusenosti) xD xD xD
btw. nechapem preco typek ako ty (podla mna kvalitny material xD xD)riesi zoznamky xP
no ty si mi dal =D
ale nahodooou xP
ked to nieje totalne ritolezecke prihovorenie alebo reci typu ja som macho
tak je to celkom prijemne ked sa prihovori neznamy xP
sice.. kolko ludi tolko chuti..
ale myslim si ze net skutocne nie je najstastnejsie riesenie
došiel som medzi hlúčik báb
-baby nemáte vreckovky??
-načo ti budú??
-idem srať...a poctivo slubujem, že vrátim...
po vysratí ma jedna stopla a slovo dalo slovo