chcela by som sa opytat na vztah k sladkostiam,ja ich mam rada a su fajn na nervy,napr margot,banany v cokolade a pod.alebo je to iba prezitok a in su diety.ktora z vas sa kvoli chalanovi vzda slakosti.ja nie.
Fiiiiiiha fakt sa zamyslas na zaujimavymi vecami ...Inak nechapem na co ti je vediet co je in a co out.... Jedz a rob to na co mas chut a nie to co je in....
a preco by si sa mala kvoli chalanovi vzdat sladkosti?to co je za blbost???? ved ked cvicis,alebo daco take (naco blbe diety???),budes mat v pohode postavu...ved jest sladke mozes,pokial toho nejes na kila....vysvetlite naco sa zakladaju taketo temy,pls
neviem, coho vsetkeho by som sa kvoli chalanom mala vzdat? ale ako tak citam, uz asi vsetkeho... kriste pane, co to uz ma byt? takze kvoli chalanom si mam davat iny make-up, mam sa inak obliekat, mam sa inak stravovat, inak spravat, mat ine nazory, aj konicky, stretavat sa s inymi ludmi... myslim, ze co je vela, je uz vela...a ze rovnocenne pohlavia...nech ziju zenske casopisy a ucta k sebe samej...
ja len tak...nejem sladkosti...teda jem, ale trosku ine: horku cokoladu, susene hrozienka, mandle, ovocie... a kvoli sebe, snad mi nebude niekto druhy hovorit, co mam jest? ja si zodpovedam, za to, co jem...alebo za to zodpoveda ta inteligentna redaktorka, co napise, ze in su diety a out sladkosti a o tyzden, ze karfiol je out, treba jest petrzlen?
preboha aký odkundes od vás chce aby ste menili makeup, inak sa obliekali, inak sa stravovali, menili sa!??? Však keď sa do vás zaľúbil do takej aká si tak prečo ťa chce teraz meniť? hmmm? nerozumiem a nechápem takýchto ľudí....
milujem sladkostiiiii a kvoli chlapovi by som sa ich nevzdala, ale nikdy nehovor nikdy... lebo ja neznasam upratovanie a kvoli chlapovi dokazem vyupratovat aj cely byt a este sa pri tom aj dobre citim lol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja len tak...nejem sladkosti...teda jem, ale trosku ine: horku cokoladu, susene hrozienka, mandle, ovocie... a kvoli sebe, snad mi nebude niekto druhy hovorit, co mam jest? ja si zodpovedam, za to, co jem...alebo za to zodpoveda ta inteligentna redaktorka, co napise, ze in su diety a out sladkosti a o tyzden, ze karfiol je out, treba jest petrzlen?
preboha aký odkundes od vás chce aby ste menili makeup, inak sa obliekali, inak sa stravovali, menili sa!??? Však keď sa do vás zaľúbil do takej aká si tak prečo ťa chce teraz meniť? hmmm? nerozumiem a nechápem takýchto ľudí....