ja ked som mal 9 som bol v jednej z tych trapnych deckych sutazi na STV-ce...a raz ked som bol na DOD v markize tak ma tam bolo vidno...a raz bolo Kakao (igor adamec a tan druhy..skoda ze to uz nechodi..) u nas v skole a dokonca j v nasej triede...
nas natacala martinska televizia... na silvestra.... aako sme dancovali na namestiiii......a potom este raz tez ta ista telka ale robili daky prieskum ale to som bol malickyyyy.....
okrem toho co som robila zopar komparzov vo vseljakých sutaziach a tak, tak som napríklad vystupovala asi pred 10 rokmi v elá hop na stv
a raz som bola v spravach a v nasej dubravskej televizii so mnou boli asi tri rozhovory....v novinach neviem či som v nejakých bola...... okrem skolskeho casopisu v ktorom som sama fungovala takže tak
naša trieda raz bola v superchytoch... ...či jak sa to volalo...no..to bolo v 6.triede...a ja som tam iba sedela jak debil a trpela...ale normálne sa moja tvár zblízka ocitla v telke..jak som sa zľakla...
Ja som bola na JOJ-ke v správach raz v pozadí. V našej dedine boli motokrosové preteky a ja som sa tam potĺkala a potom som bola na nejakej neviemakej stanici, kde som mnou robili interwiev keď sme vyhrali celoslovenskú súťaž v divadle. Sme tam boli tri hlavné postavy. Rozprávala takmer všetko len jedna a my sme sa priblblo usmievali do kamery
Ja som bola v kakaoslávikoch a potom keď som mala 7 tak sa nás do kakaa boli pýtať nejaké otázky a ešte v nejakej ankete na markíze keď zisťovali či sa obliekame podľa nejakého vzoru...hmm a v Majstrovi N vystupovať no to boli časy
v nejakych tych detskych televiziach, potom v telerane ci ako sa to vola, to co byva rano na markize a este na nejakych sutaziach a v jednom programe o Oravskom hrade tam kecali a ja som akurat mala prehliadku ale to si nik nevsimol a potom v regionalnej televizii som pravidelne a trapas zivot celoplosna obrazovka na namesti u nas v meste a ja tancujem s chlapikom (host mesta z CR )
Ano raz som bol na STV1 v nejakej relacii ktora sa vysielala v sobotu rano tusim (akoze pre teenagerov) a bolo to interview so zakladatelom Birdz.sk cize so mnou a niekde to mam na videokazete DD
tri krat,na TV ZOBOR na akcii jablko-citron sme rozdavali vodičom citrony ked porusovali pravidla a jablka ked jazdili dobre a ja som to cele zapisovala,ptm na TA3 uz neviem za co a potom zas na TV ZOBOR (teda uz dnešny CEntral,NR TV) zo spevokolu som spievala
v pezinskej telke robili so mnou interview po jednej uspesnej klavirnej sutazi a ocitla som sa tam este veeela krat kvoli skole,klaviru,spevu..whatever...a v telke? len v hladisku asi
ou a ne raz ..ked som este robil roztlieskavaca,a nikto nech sa nesmeje, na jednom zapase v hadzanej tak nas natacala stv2 do body,goly ,sekundy ci jak sa to volalo ...a potom tu este mame nasu vlastnu televiziu co sa vola tv mistral a tam som bol tusim 6x ..ked som chodil este na zs tak sme vystupovali bud z tanecnej alebo som este robil pantomimu s jednou holkou:.p..ona hovorila a ja to ukazoval ..take daco jak v deresi..
heh bola som v novinach xD ale to vdaka amavetackemu festivalu vedy a techninky xD
a potom v redutaTV.. to je spisska regionalna televizia xD a tam to bolo ohladom protidrogoveho tyzdna xD xD xD xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a len taka moja vsuvka: KAKAO RULEZ!!
do skakavenia priatelia
okrem toho co som robila zopar komparzov vo vseljakých sutaziach a tak, tak som napríklad vystupovala asi pred 10 rokmi v elá hop na stv
a raz som bola v spravach a v nasej dubravskej televizii so mnou boli asi tri rozhovory....v novinach neviem či som v nejakých bola...... okrem skolskeho casopisu v ktorom som sama fungovala takže tak
ja som robila kompraz v stv parkrat mozno ma aj v nejakych reportazach z snd bolo vidno
ale na tej nasej mestskej tv som hadam ja jedina z obyvatelov ruzomberka nebola
A ja som bola v novinách...trapas jak hovado keď som bola ale 9-10 ročná jako si v prázdninovej škole vykrajujem formičkami hlinu
a potom v redutaTV.. to je spisska regionalna televizia xD a tam to bolo ohladom protidrogoveho tyzdna xD xD xD xD