V 3. ukážke hovorí kabinetný revolucionár Rudolf Vaský o politickej strane Tretia cesta, ktorú mal založiť a spopularizovať medzi pospolitým ľudom, lež potom mu ten názov ukradol Fico a zviezol sa tak na mravenčej práci Rudolfa Vaského.
Ja viem, a ani by som sa nečudoval keby povedal - že to on ako prvý prišiel s myšlienkou tretej cesty. To nie Tony Blair, ani Giddens ale Idiot Vasky. Aj tak je tretia cesta komplet nezmysel
Sledujem a aj ked s ním nie vo všetkom súhlasím, je mi velmi sympatický lebo: - chce dobre Slovensku
- má nejaké plány a aj ked sú nereálne (revolúcia) je dobre, že človek v jeho veku ešte má plány a neutápa sa v strachu zo smrti
- nemá z toho nijaký zisk (Sulík napríklad tiež bojuje proti zlu, ale pre neho je to práca)
Velmi sa mi páčilo napríklad to video o fasizme dnes na Slovensku. O tom, že mnohých chorých ludí nikto nelieči, hoci by mohol. Má pravdu, že je to pozostatok fašizmu. Pred nástupom Hitlera k moci, bol svet oveľa chudobnejší ako dnes a predsa by nikomu nenapadlo, neliečiť pacientov ale dostať ich z choroby tým, že zomrú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
- má nejaké plány a aj ked sú nereálne (revolúcia) je dobre, že človek v jeho veku ešte má plány a neutápa sa v strachu zo smrti
- nemá z toho nijaký zisk (Sulík napríklad tiež bojuje proti zlu, ale pre neho je to práca)
Velmi sa mi páčilo napríklad to video o fasizme dnes na Slovensku. O tom, že mnohých chorých ludí nikto nelieči, hoci by mohol. Má pravdu, že je to pozostatok fašizmu. Pred nástupom Hitlera k moci, bol svet oveľa chudobnejší ako dnes a predsa by nikomu nenapadlo, neliečiť pacientov ale dostať ich z choroby tým, že zomrú.