hmm tak davaj suche pozky nie? ked to tak vadi alebo najprv si odpluj poriadne a potom davaj cmuk mcuk. Ja neslintam voebc ja mam praveze malo slin az sucho co nie je moc vlka vyhra pri rozpravani.
zajdi k doktorke, ze moc slintas a uvydis co ti na to povie a inak nemusis sa bat slintavka nie je nazakzliva a to si enobim srandu vazne teraz to je naozaj problem. Tak ale verim tomu ze aj to, ze mas vadsie mnozstvo slyn tak ze to ma aj pri dacom vyhodu
no neviem ci slintas moc, alebo len trochu, lebo ked slintas jak pes tak radsej by som ta nebozkal, ale zase na sucho je to este horise.....ked ho trosku oslintas tak to je ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
zajdi k doktorke, ze moc slintas a uvydis co ti na to povie a inak nemusis sa bat slintavka nie je nazakzliva a to si enobim srandu vazne teraz to je naozaj problem. Tak ale verim tomu ze aj to, ze mas vadsie mnozstvo slyn tak ze to ma aj pri dacom vyhodu
Sak presne ak to nevadi tvojmu chalosovi tak..
ale mne by to vadilo keby po bozkvani by bol cely mokry oslintany.. blu .. hm tak skoc ku doktorke... ta poradi ale nzacni ju oblizovat
Daj si vodne a budes chamtat po pohari vody