Podľa aktuálnych rebríčkov najvyhľadávanejších slov vo vyhľadávači Google sa slovenskí používatelia v súvislosti s blížiacimi sa voľbami okrem všeobecných informácií
o voľbách taktiež intenzívne zaujímajú o predvolebné prieskumy a preferencie jednot
Najlepšie, že jeden kamarát si seriózne na FB dal na profilovku Norikinu fotku a každý deň padne na jeho profile min. jeden status o tom aká je Norika super!
dpc sak ma obvinenie za obrovske podvody, vyjadruje sa jak posledna pica, ktoru by som nakopal....jak o nej moze aspon jedno dobre slovo povedat nechapem
Tak asi všetci vieme čím to je. Jednoducho ľudí to prekvapilo, šokovalo a tak. Naopak Fico svojou kandidatúrou určite nikoho neprekvapil ani nešokoval.
@austin1991 ...sranda to nebude nikdy ... no zas niekto tam musí ist ...je to vydrbaný začarovaný kruh
... ale pozerat TV noviny alebo to čo nasleduje po nich ... už ma to dávno omrzelo alebo skor znechutilo ... ak mám vobec náladu tak si radšej noviny prečítam ako ich pozerat
@matias takze, ked sa tak vola strana rovno moze rozpravat aj nacisticke hesla a bude to ok? Proste clovek, ktory sa takto vyjadruje pred narodom je fakt hanba....
@tomtoylc Z toho dôvodu už druhý rok nepozerám televízor Filmy si stiahnem a novinky zo sveta sú na topkách či kde ..... A v sobotu sa ukážu SMER-ovci pri urnách, tak aj tak je to na dve veci ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Prosím už nie, už nie...
... ale pozerat TV noviny alebo to čo nasleduje po nich ... už ma to dávno omrzelo alebo skor znechutilo ... ak mám vobec náladu tak si radšej noviny prečítam ako ich pozerat
@avieabbey tiež mam ten názor.
@bress túto otázku dostala v tv a po každé dokázala povedať že to tak nieje .
a zároveň možno hovorí ako piča ale vyjadruje sa slobodne ako to je napísane v strane-strana slobodne slovo.
a neviem či štát utrpí viac tím že niekto tak hovorí alebo tím že niekto štát rozkráda a štát zadlžuje.
je pravda že by mohla mať iní slovník ale je to jej rozhodnutie ako sa bude vyjadrovať....
a treba si podla mňa vybrať menšie zlo a to už ja nemám právomoc určovať ľudom koho budú voliť...
takže možno ano alebo aj nie každý ma iní pohlad na túto vec...