čo si myslíte o slovenských interpretoch? Podla mňa sú často oveľa kvalitnejší ako nejaký cúkrík alebo sliepka z USA alebo inej squelej krajiny ktorý sa len natriasa a povie štyry slová z toho 3 rovnaké. a HIP HOP je už katastrofa totálna. Takže aký je vá
ktory slovensky interpret je kvalitny? napriklad? lebo nemozes povedat "ze vsetci slovenski intepreti su kvalitnejsi ako cukrik ci sliepka z USA", lebo to posobi akoze su kvalitnejsi len preto ze nie su z USA...
Aha..no ta vies..ja som to trochu inak pochopila, lebo tam si pisal o SLOVENSKEJ TVORBE....tak som si myslela, ze tym narazas na slovensky hip-hop....lebo podla mna tu mame celkom kvalitnych hip-hoperov...aky mas na nich nazor?
ano, ano.slovenska produkcia je fakt vela krat lepsia hlavne teraz ked sa do showbiznisu dostane niekto len pre prachy nie pre spev-najnovší príklad Paris Hilton a tá jej nová pesnočka uaaa (
ako spominal Angel -elán, team, ja pridám aj tublatanku, ayu ale to sa vlastne ani nedá menovať je ich veľa o spevákoch a speváčkach ani nehovorím...
mne ide hlavne o to , aby sa počúvalo to, čomu sa rozumie-teda určite slovenčina, aj iné jazyky ak tomu dotycny clovek rozumie, ved su kvalitni interpreti aj zo zapadu ale hlavne-TEXT JE V HUDBE VEĽMI DOLEZITY!!!
no slovenska tvorba to je moje..mame to vela kvalitnych kapiel aj mozem pocuvat iba hudbu ktora splna 3 veci: kvalitna hudba, skvely text a prijemny hlas. A toto u mna splna hlavne kapela nocaden,lebo ich texty mi v kazdej situacii maju co dat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Podľa mňa vela ľudí počúva anglické pesničky a pri tom im vôbec nerozumie...stačí aby sa tam kočky natriasali a on jazdil na poriadnom aute...
ako spominal Angel -elán, team, ja pridám aj tublatanku, ayu ale to sa vlastne ani nedá menovať je ich veľa o spevákoch a speváčkach ani nehovorím...
mne ide hlavne o to , aby sa počúvalo to, čomu sa rozumie-teda určite slovenčina, aj iné jazyky ak tomu dotycny clovek rozumie, ved su kvalitni interpreti aj zo zapadu ale hlavne-TEXT JE V HUDBE VEĽMI DOLEZITY!!!