Byvam v anglicku ale anglicke poistenie je drahe nakolko som novy vodic tak som si chcela kupit dovezene auto na slovensku a aj ho tam poistit a doviest naspat do anglicka. Auto potrebujem len na rok nakolko idem potom na vysoku a nebudem ho pouz
mam kamarata, co si do Anglicka doviezol slovenske auto (poistene na svk) a mari sa mi, ze nejak raz do X mesiacov (asi 6) sa s nim musi otocit na slovensko, nech to plati... ale to je asi tak vsetko, co k tomu viem, prepac
Je to tak ako si povedala. Ja som si to tiez zistoval lebo idem v septembri do UK na vysku. Pokial je auto na SK znackach tak na nom mozes jazdit ale musis aspon raz za pol roka opustit krajinu. A teda mat so sebou dokaz ze si to spravila v pripade ze ta zastavi policia.
Ale myslim si ze je tam nejaka vynimka ze ak si student tak nemusis, este si to musim docitat... Dufam ze je to tak lebo mne sa nebude chciet kazdych 6 mesiacov behat tam a spat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Je to tak ako si povedala. Ja som si to tiez zistoval lebo idem v septembri do UK na vysku. Pokial je auto na SK znackach tak na nom mozes jazdit ale musis aspon raz za pol roka opustit krajinu. A teda mat so sebou dokaz ze si to spravila v pripade ze ta zastavi policia.
Ale myslim si ze je tam nejaka vynimka ze ak si student tak nemusis, este si to musim docitat... Dufam ze je to tak lebo mne sa nebude chciet kazdych 6 mesiacov behat tam a spat
Da sa to zistit na gov.uk myslim...