trosku mimo ale najhorsie ked v nedelu ci kedy to chodi, tak nikto neni online na icq lebo kazdy musi pozerat slovensko ma talent a na druhy den v skole cely den nikto nic ine nerozobera, len co? no predsa slovensko ma talent....bodaj by sa to uz skoncilo
jaaj no videla som prve 2, mazoretky boli fajn, ta mala Mata bola zlata potom bola reklama, potom som bola v sprche a dosla som na toho pseudo spevaka, ktory dobre hral, ale spevom nezaujal. Nepacil sa mi
Nech idu vsetky tie picoviny typu superstar a tak podobne a talenty a kokotiny niekam do pice naspat do USA odkial prisli... zarabaju na ludskej hluposti a na slovensku sa to samozrejme ujalo na 100%...
Nj, ja si to rada pozriem, ale včera ma nasrali Tak či tak mala ísť ďalej ženská s tým psom! Skoro som sa udusila od smiechu a údivu, keď som to pozerala
no ta baba co spievala duffy my je strasne sympaticka, fizzyho toho asi lubim a old school brothers maju super nazov no tkaze niekto z nich keby to vihral tak som rada.
a drzala som aj mazoretkam diane kedze aj ja som mazoretka no tie uz vypadli ,no smola
ja neviem...proste slovensko ma talent je podla mna fajn show aj ked vacsinou tymto veciam nefandim a nepozeam no v mazoretkach som maa naj kamosku tak som chvilu kukala ...ale ja neviemc o com to je ked je jasne ze ludia postupia vecsinou o tom aby to bola show a nie o tom talene?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
inak aj tie decka su strasne zlateee
a ja mam talent na mnooooho veci
a drzala som aj mazoretkam diane kedze aj ja som mazoretka no tie uz vypadli ,no smola