Dotaznik ma ucel urobit STATISTICKE DATA, cize Pawlo a dalsi, my len chceme zratat statistiku, ze co ja viem kolko percent robi to a to, kedy, ako, preco, naco, zaco... Za reprezentativnu vzorku budeme brat par tisic dotaznikov a urobime z toho podobne clanky ako v www.birdz.sk/casak/rubrika/sex-2005/
Ale samozrejme vyplne to len ti co chcu, nas ciel je mat napr. 5000 vyplnenych dotaznikov a potom vyratat statistiky.
Napiste mi prosim (tajne do tajnej spravy) ktore otazky vam nesedeli, resp. odpovede, snazil som sa (po konzultacii s dalsimi) napisat tie otazky a hlavne odpovede, aby sedeli na kohokolvek, resp. aby sedeli na rozne typy. ale je mozne ze sme nedokazali vymysliet uplne vsetko pre vsetkych... (v kazdom pripade myslim, ze dotaznik je ovela lepsi ako ten z pred troch rokov
Tuším tam bolo ze ake sa vam páčia prsia a tam bola možnosť nieco ze velke,pretože ked sa stlačia pekne vytekaju alebo tečú .. ako sorry nechápem ze co z nich teče ci materske mléko ci co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
tu mate
Odradil ma pocet otazok.
Ale samozrejme vyplne to len ti co chcu, nas ciel je mat napr. 5000 vyplnenych dotaznikov a potom vyratat statistiky.
Tých otázok je dosť, ale väčšinou je to len vyberanie z rôznych možností, takže je to za chvílu vyplnené
ale ako gramaticke chyby, dovi dopo
Teraz som zvedavá, či som priemer alebo kam sa zaraďujem
A prečítala by som si aj kam sa zaraďujú niektorí iní užávatelia
robila si to uz s niekym za peniaze? za kolko?
za kolko by si hypoteticky dala?
no sorry sa mi paci ze na b irdzi nas povazuju za slapky vobec to nie je urazlive
45 - ved klidek ved ja viem ja som to len napisala a omyl nie len ze nemusim odpovedat na vsetky ja nemusim odpovedat na ziadnu