Páni z Mercedesu sa dušujú, že SLS nie je retro. Odkazom na klasiku je údajne len spôsob otvárania dverí. Ale ja im neverím. Ide o kalkuláciu s nostalgiou "bohatších" zákazníkov.
mne to auto troška pripomina cervenu na slovensku vyslachtenu slepicu po ranom zobudeni. Ona si tiez potrebuje ponatahovat kridla (dvere) Vam nie. Ja v tom nevidim ziadnu nostalgiu.
Niekto je tu hnevlivý? Mercedes podal vyjadrenie, že jedinou dizajnérskou spojnicou s klasickým Gullwingom je systém otvárania dverí. Ale mám podozrenie, že sa vo svojom výroku ľudia z firmy trochu mýlia, pretože ja tam badám viac štylistických zhôd.
@Radiophonic heh, mercedes podal vyhlásenie...oni nechcú aby sa vravelo hej to je ten nový gulwing..chcú aby sa vravelo "hej to je nové sls-ko"...preto tie vyhlásenia..ideovo je to nasledovník gulwingu, dizajnovo maximálne tými dverami
inak by bolo nové éčko remake starej 123-ky, S-ko novodobou kópiou SE500-vky atď atď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale inak auticko moooze byt
V autocar-e.
@Imrobn ä
Dvere sú inšpirované čajčími krídlami.
Niekto je tu hnevlivý? Mercedes podal vyjadrenie, že jedinou dizajnérskou spojnicou s klasickým Gullwingom je systém otvárania dverí. Ale mám podozrenie, že sa vo svojom výroku ľudia z firmy trochu mýlia, pretože ja tam badám viac štylistických zhôd.
inak by bolo nové éčko remake starej 123-ky, S-ko novodobou kópiou SE500-vky atď atď
btw mne sa to páči, tebe snáď nie?
Prirodzene, že si mi páči. Mám slabosť na autá s dlhou kapotou, preto nie sú pre moju vôľu pekné stroje s motorom uprostred. Kazí to design.
Dnes som čítal kritiku na jeho zadok. Vraj sa z tohto pohľadu podobá na Lexus SC 430.