@ tomas Niee. Nech radšej dávajú @ nick na koho reagujú a @ číslokomentu na ktorý reagujú.
Alebo keby sa dalo nejako spraviť, že automaticky, keď napíšeš koment v tvare @ číslokomentu blablabla, žeby tam napísali hneď, @ nick toho, koho bolo číslo komentu Moc komplikované, ja viem
najlepsie je napoisat obidvoje vedla seba uzivatel i najde ze nanho niekto reagoval a ked si chce niekto iny pozriet kt. to bol prispevok klikne na cislo
.. napríklad ja, keď si prezerám nejakú dlhšiu diskusiu a vidím príspevok, ktorý ma zaujme, ale odkazuje na predchádzajúci..som radšej keď je tam číslo, akoby som mal pracne rolovať naspäť a hľadať prvý príspevok, aby som si ho pozorne prečítal .
Ja napríklad zväčša dávam nick, ale niekedy zvyknem pripísať aj číslo komentu, aby bolo jasné, k čomu to bolo a aby to netrebalo hľadať ako blázon, len kliknúť.
prečo zrušiť? šak keby niekto napíše dvestopäťdesiat komentov a iný chce na to zareagovať, to musí vypisovať všetko, aby to ten prvý pochopil je to blbosť, že bla bla bla. keby napíše len, že je to blbosť..., tak neviem, či by sa nezamotali všetci
súhlas s jimmym, ak niekto bude dávať link na číslo, mohlo by sa rovno aj meno napísať. len..robota
Nie, podla mna to cislo vobec nevadi. Skor by bolo lepsie, ak by ,,moje komenty,, boli tak aktualizovane, ze najnovsie by boli navrchu, lebo kvoli tomu pouzivam vo fore stale stary dizajn, ked si chem pozriet reakcie v temach, kde som reagovala. A tam potom uvidim, ci niekto odkazoval na moj prispevok.
Ja vacsinou davam nick, resp. aj aj, ale tak napriklad vcera ma jeden prispevok tak vytocil, ze som dala len cislo (ani tak nie pre toho cloveka, kedze nemam nemam rada konfrontacie) ale hlavne aj pre ostatnych.
@tomas ja by som tie cisla nechal, aj to ma svoj zmysel, kedze chcem reagovat na niekoho konkretny prispevok, ked ich tu ma viac... ale ked uz, tak nemohol by si to urobit tak aby napr. po kliknuti na tlacidlo Reaguj mi to nascrolluje dole (ako to robi doteraz) a k tomu mi aj prida rovno na zaciatok noveho komentu @nick (autor toho prispevku pri ktorom je to Reaguj) a mozem pisat... alebo keby tam bolo napravo napr. "Reaguj na koment" a "Reaguj na autora" pricom Reaguj na koment by urobilo to iste, ale pridalo by mi to do noveho komentu na zaciatok @1 napriklad
@tomas alebo by bolo dobre, keby ze niekto reaguje na moj koment cislom cize @27 ta by mi to zobrazilo na titulnej stranke medzi "čo stvárajú kamoši", tak ako to robi ked dakto reaguje takto - @strejdabob
Mne sa to tiez nepaci.... pride mi to ako machinacia.... ked niekto chce zareagovat (teda zvacsa mi oponovat) na moj komentar ale nepraje si, aby som zareagoval vlastne tym vytavara dojem, ze som mu dal automaticky zapravdu
Je lepsie, ked sa reaguje na nick. pretoze ak sa rozvija nejaka konverzacia na viacere temy, tak ja nedokazem odsledovat vsetko na co mi ludia odpisali.. no proste.. s cislami to nie je take priehladne..
@tomas ako napisal mezomus ked niekto napise CISLO a je za nim napr. moj nick nech to notifikuje mna nemalo by to byt zlozite pri tych dlhych nickoch to usetri dost casu alebo pri tych ako napr. @tenpatic v ktorich mavaju niektori (ja) preklepy
podla mna by sa nic rusit nemalo..lebo..ak niekto napise do diskusie viacej prispevkov...a chcete reagovat na jeden z nich tak...je dobre napisat cislo toho prispevku..nech vie na co mu odpovedate.. podla mnaaaaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Inak je to asi jedno akurát ak má niekto uplne divný a pokomoleninový nick je lepšie a jednoduchšie napísať číselko
Alebo keby sa dalo nejako spraviť, že automaticky, keď napíšeš koment v tvare @ číslokomentu blablabla, žeby tam napísali hneď, @ nick toho, koho bolo číslo komentu Moc komplikované, ja viem
Ja napríklad zväčša dávam nick, ale niekedy zvyknem pripísať aj číslo komentu, aby bolo jasné, k čomu to bolo a aby to netrebalo hľadať ako blázon, len kliknúť.
a to by bolo úplne najideálnejšie riešenie, pre obidve a aj tretiu, lenivú stranu
len či sa to chce tomášovi dorábať
@6 Súhlasím s týmto návrhom.
súhlas s jimmym, ak niekto bude dávať link na číslo, mohlo by sa rovno aj meno napísať. len..robota
v kazdej jednej diskusii predsa dane cislo/cisla patri niekomu, snad sa to da spravit...
Ja vacsinou davam nick, resp. aj aj, ale tak napriklad vcera ma jeden prispevok tak vytocil, ze som dala len cislo (ani tak nie pre toho cloveka, kedze nemam nemam rada konfrontacie) ale hlavne aj pre ostatnych.
V skratke: komunikujme "" z oci do oci ""
ale inak chudák @nick (užívateľ) ked si pozrie reakcie na mna tak tam bude mať všetky komenty z tejto témy a pritom to vôbec nebudu reakcie na neho
Osobne ale píšem aj nick aj číslo.
aaa...môžem ešte, čo vám na tých číslach vadí? Zabíja vás to, alebo niečo podobné?
Osobne ale píšem aj nick aj číslo.
aaa...môžem ešte, čo vám na tých číslach vadí? Zabíja vás to, alebo niečo podobné?
Prečo namiesto rušenia to nevyriešiť tak aby sa aj čísla ukazovali na titulnej strane?
By som tma pridal niečo ako upozornenie na to reagovanie na uzivatela na fore (@nick )
Lebo ked moji priatelia nahodou pisu vela komentárou do fóra tak samito zaspamuje a nehcesami to prezerat cele ci nekdo namna nereagoval
A dobre by bolo keby niekdo pouzije @V3nty tak isto by aj @555745 ukazovalo na hlavnej stranke lebo rušiť to je blbost