Preco mam pocit ze momentalne na birdzi si pomali kazdy chalan mysli ze je az prilis dokonaly a slusny ?! Pomali mam dojem ze ak fajcim pijem, hulim, bavim sa tak je na tom nieco hrozne zle a pomali upalit ma na hranici treba....
ak fajcis, hulis a pijes tak to zle je, bez ohladu na to ci to robia aj ostatni. nema zmysel zamyslat sa nad tym ci su naozaj slusni, aj tak to nezistime.
Asi preto, že tí čo vysedávajú na birdzi nemajú čas fajčiť, húliť a piť, a preto to odsudzujú ..ja to nepovažujem za neslušné, osobne mám rada takých ľudí, ale hej, všetko s mierou
ja ked tu citam niektore komenty ohladom toho tak sa cítim jak taký galgan neskutočný ... normalne sa čudujem že pra neprišiel bezbebub ma zobrať do záhuby alebo čo
podla mna vsetko sa da robit slusne aj neslusne.....ved preco by nemohol existovat slusny, vychovany genlemansky fajciar?...alebo hulic, prip. alkoholik?...ved aj Hitler nefajcil, nepil, nehulil, bol vegetarian a bol vari slusny?
a inac, co je zle na tom, ak niekto nepreferuje fajcenie, alkohol a marihuanu? ak tu je viac takych, zjavne maju k tomu taky postoj a basta..ty pijes, fajcis a hulis..ok a podobnych tebe je tu tiez hafo..takze?
Čo robíš v reálnom živote je predsa tvoja vec. Tak ako je ich vec, či sú slušní alebo podobní tebe Každý má svoj spôsob a keď máš chuť huliť, fajčiť a piť - tak to rob a ostatných nekomentuj Ale tiež si nemyslím, že ak chalan toto všetko robí, je z neho nejaký boss.
@trdelniiiq Tak mne je viac menej jedno kdo co robi, a preto ma mierne fascinuje ako ma pomali niektore individua za to ze si zaplaim a tak a dokonca to este aj pisem verejne posielaju pomali niekam do vyhnanstva..
@ork92 to že poviem, že mne osobne sa to nepáči, neznamená, že ťa odsudzujem alebo zakazujem ti niečo také robiť v tom je rozdiel...a osobný názor si hádam môžem vyjadriť, nenadávam ti predsa.
aj ja fajcim, pijem a hulim a co? a ked mam chut tak nezavazne sukavam, ked mam vypite som konfliktny typ...a co? som to ja... viem kedy mam byt slusny a kedy mozem byt hovado...a birdz rozhodne nie je to miesto, kde sa "hrat" na slusnaka...
Tiež nepijem , nefajčím atd.... ale zábavu neodsudzujem a nemám problém sa zabávať na diskotékach či športom atď. ( v poslednej dobe aj viac než tí čo holdujú "zlozvykom").
Ak si myslíš že robíš fakt správnu vec a dokážeš znášať prípadne následky tak kašli nato čo hovoria ostatný. maximálne ti môžu poradiť ale ti ich môžeš/nemusíš počúvnuť.
@ork92 to je proste birdz nema cenu sa nad tym zamyslat
a podla mna clovek moze byt slusny aj ked pije , fajci a huli ... slusnost neni o tom ze neuziva niekto drogy alebo ze nenadava ale o tom ako sa sprava k ostatnym podla mna
@courtneylovegrunge vraj je v pohode byť iný? Ty si myslíš že si iná ako ostatný ked piješ, fajčíš a huliš? Podľa mňa práve vtedy si taká ako ostatný..
ludia radi vyuzivaju virtualny priestor, aby mohli byt tym, kym nie su. a nie je to len o fajceni, piti... ale aj o tom, ze na birdze je najviac 100% vernych, partnerovi oddanych a len na cistu vnutornu krasu hladiacich ludi v galaxii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale inak ani mne neni hulenie, fajcenie a pitie 2krat sympaticke
teda, nie že by som nejako podporovala fajčiarov a alkoholikov, to vôbec....ale zase proti marihuane nemám nič...
Ak si myslíš že robíš fakt správnu vec a dokážeš znášať prípadne následky tak kašli nato čo hovoria ostatný. maximálne ti môžu poradiť ale ti ich môžeš/nemusíš počúvnuť.
Je v pohode byť iný.
a podla mna clovek moze byt slusny aj ked pije , fajci a huli ... slusnost neni o tom ze neuziva niekto drogy alebo ze nenadava ale o tom ako sa sprava k ostatnym podla mna
z 10 mojich kamarátov fajčia len traja