Smart sa mi vobec nepaci.... smarty maju karoseriu z plastu alebo niecoho takeho.. cize nemaju ani neormalne plechy ako skutocne auta... mini cooper je lepsi ako nic, ale tiez sa mi moc enpaci
nehrajte formu, do preplneného mesta nie je nič lepšie ako smart fortwo..zaparkuješ na kolmo do parkovacieho miesta na pozdĺžne parkovanie a nebudeš ani trčať do cesty- geniálne
a k prevoznej kapacite- už som videl týpka čo pripol na strechu lyže a šiel aj s priateľkou na víkend lyžovať do hôr..ono kufor to má väčší ako mnohé malé 4 miestne autá
ad bezpečnosť- z plastu je len vonkajšia škrupinka, pod tým je bezpečnostný rám z vysokopevnostnej ocele..smart si odskákal nejeden crash-test a horšie ako dajme tomu v staršom a väčšom aute na tom nebudete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a k otázke, nie keby si musím ale vybrať tak určite minicoopra lebo smart je jak nákupný košík - buď ideš domov ty alebo nákup
Inak prečo si si myslela že to založila holka ?
@edisek aj tak sa dá
ale cisto ako imidzovka
potrebujem velke auto aby sa don zmestilo vela veci
a k prevoznej kapacite- už som videl týpka čo pripol na strechu lyže a šiel aj s priateľkou na víkend lyžovať do hôr..ono kufor to má väčší ako mnohé malé 4 miestne autá
ad bezpečnosť- z plastu je len vonkajšia škrupinka, pod tým je bezpečnostný rám z vysokopevnostnej ocele..smart si odskákal nejeden crash-test a horšie ako dajme tomu v staršom a väčšom aute na tom nebudete
lepšie ked zabíjem na tomto ako na aute mini cooper