Ste zvyknuti dalej tepelne upravovat tuniaka z konzervy? Prichadzam o nejake kulinarske tajomstvo len ja? Robia toto ludia bezne? Osobne mi tato cinnost pride ako zbytocne mrhanie casom, saponatom, tuniakom, vsetkym, tak chcem zistit, ci prichadzam o nejake gurmanske tajomstvo alebo what the fuck.
@etelnair pockaj pockaj. To vyberies tuniaka z konzervy. Obalis ho. A vysmazis? Tak to je uz uplne next level, wow, to by mi nikdy nenapadlo ale ved ok, fantazii sa medze nekladu.
@etelnair boze, dobre ja som sa poslednych 5 minut snazila si to predstavit. A uz som videla videa, kde niekto smazil v trojobale marsky (tycinky, nie cigarety) a maslo. Takze ten tuniak by ma zas az tak neprekvapil.
@delica ja to nesudim, len mi to doteraz neprislo ako vec, ktoru by niekto robil proste. A hot smoked lososa uz vobec ale ved v pohode, hlavne ze vam chuti. Mne je to len strasne divne.
Wtf, fuj, nie :S ale už som videla aj video, kde také velké cestovinové trubičky uvarené (asi majú aj nejaký špeci taliansky názov) obalovali vo vajíčku a v múke aby ich ešte vysmažili, akože WHY?! 0_0
Fúha, tak to by mi ani nenapadlo, ale možno to je dobré. len by sa mi to asi nechcelo. Ja som minule na koleji niekoho videla smažiť oštiepok, tak som to skúsila tiež a bolo to strašne dobré.
@azizi tak ostiepok sa bezne tepelne upravuje - grilovany kupis na vianocnych trhoch a tak. Ale kombo cestovin a cohokolvek z mcdonaldu znie ako nieco, co na mna caka v pekle
@staphylococcus No ale práve som zistila, že v mojich extrémne obmedzených zásobách sú aj tuniakové konzervy, tak to asi vymením za tuniaka, ten syr, cesnak a chilli
Ono ja tam chodím niekedy len kvôli tým omáčkam a aj 10 ich kúpim naraz. Už si ma tam pamätajú, ako tú, čo chce tie curry
Zvykla som si robiť praženicu s takýmto tuniakom, takže som to opiekla všetko spolu, inak keď som si ho chcela dať napríklad len tak s chlebom, tak nie
@mezomus akoze, to celkom chapem, oproti cerstvemu je to celkom sok, Ale ako rychle jedlo, ked sa mi nechce nic riesit a umyvat riad ho celkom ocenujem (a o to viac nechapem dalsiu tepelnu upravu, lebo ked sa mi uz chce jebat s panvicou a smazenim, tak si urobim sto krat radsej nieco ine )
@staphylococcus tak oproti cerstvemu je to ne, ze sok, ale havaria kazdopadne, ryby mi uz nejak neberu... a ked sa nad tym tak zamyslam, tak mne uz nechuti skoro nic ale zozerem skoro vsetko(tak neumrem zase, lebo som fajnovy), uplna pracovna deformacia...
Konzervovanú rybu si dám raz za pol roka asi a keď som videla ten status kvôli, ktorému to tu vzniklo bola som tiež z tej predstavy dosť rozrušená, ale nechcela som sa zapájať do kilometrovej diskusie a zabíjať s tým čas nikdy by mi to nenapadlo ho dávať na panvicu a je to pre mňa WTF.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
(Nie.)
A hot smoked lososa som uz na panvicu tiez viackrat drbla.
Nesud ma.
Ono ja tam chodím niekedy len kvôli tým omáčkam a aj 10 ich kúpim naraz. Už si ma tam pamätajú, ako tú, čo chce tie curry
takze vysmazat tuniaka z konzervy by bolo proti bodu a) aj b)
Nech sa paci, kontext
a nie ho este upravovat...
oprava, pred 2 rokmi mi to napadlo, tak som si dve konzervy kupil, z jednej som zjedol za lyzicku a druha doteraz niekde plava v kuchyni
ja ako rychle jedlo volim parky z mikrovlnky