The number that follows the WWW indicates that the data being retrieved by the Web browser is gathering the information from a different Web server than the one that serves the typical WWW address.
ori - ja tomu rozumiem možno nie na 100% len som si chcel byť istý, okrem toho je tu kopec ďalších userov ktorých by asi zaujímalo o čom sa tam hovorí ale anglicky nevedia lebo sa trebárs učia nemčinu, prepáč za to že ty si pán úžasný čo všetko videl všade bol a všetko vie
ano je to iny server proste www1 je iny stroj ako www, teraz sa ale vola znova www, cize ziaden rozdiel nepostrehnete... len sa birdz premiestnil do inych serverovni
to som netvrdil, ze vsetko viem ani to nikdy nechcem tvrdit.. navyse v anglictine nie som vobec dobry, len je pre mna nepochopitelne, preco v dnesnej dobe, ked existuje google, mnozstvo slovenskych zdrojov a pod. sa nikto ani len nepokusi jednu z moznosti pouzit.. samozrejme, ze nie je hriech sa spytat aj na blbost.. ale ospavedlnujem sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Mozne je to fakt zato,ze sme vsetci jednotky
WHAT IS WWW1?
These are probably load balancing HTTP servers
The number that follows the WWW indicates that the data being retrieved by the Web browser is gathering the information from a different Web server than the one that serves the typical WWW address.