Zdravím možno si ma už niektorý pamätáte z mojich predošlých blogov ....
Každopádne veľmi stručne vám vysvetlím kto som a čo je mojim by som rád s vašou pomocou dosiahol
Takže volám sa Roland Pohle mám 16 rokov a žijem na južnom Slovensku. Jeden z m
neviem či ste o tom počuli ale celá fraška nazývaná nežnou revolúciou bola vlastne pripravená ŠTB... starí komáči čo tu boli pred tým si dali dole červené kravaty a pri koryte sú stále... viď Ficko, prezident,.....
jezis, ved co ste tu taki hnusni k nemu?! ja ho podporujem.... i ked nezijem na slovensku, viem, ze problemom slovenska nie je bieda, ale hlupost, "jednoduchost" a malomestiansky styl zivota obyvatelov
a vlastne kvoli takym ludom, aki su tu vo fore nebude na slovensku nic nikdy v poriadku, lebo slovaci su nejednotni, na druheho nadavaju, ponizuju, zavidia atd...ach, ako dobre, ze som zmizol odtial
"Najnižšou formou hrdosti je hrdosť národná - prezrádza nedostatok individuálnych predností, na ktoré by mohol byť niekto hrdý, inak by nesiahal k tomu, o čo sa delí s niekoľkými miliónmi." (Aforizmy o životnej múdrosti)
Vzhľadom k tomu, že nikto si pred narodením nevyberie, kde sa narodí, je paradoxné byť na to hrdý...
@schopenhauer - myslim si že niekto kto je hrdý na narod t.j. - niečo o čo sa delí čo nieje len sučastou jeho ja a individiua, nemusi nutne poukazovať na to že je individualne nevyzrety možno nevyformovany.... nakolko napr pocitovat určitu formu hrdosti k vlasti je možno po čase prirodzene kedže človek ma prirodzene tendenciu utvorit si k veciam okolo seba nejake vztahy,pocity,vazby....a na zaklade toho aj vznika u daneho jedinca všecificka hrdosť napr pri výhre jeho rodnej vlasti v OH ....ano nevyberie si miesto kde sa narodí a bude žiť, ale počas žitia si utvorí určitu vazbu na onen kraj v ktorom sa nachadza....a skrz to vznika dalšie prejdnavane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale sprav slovensku aspoň malú láskavosť - nauč sa písať i/y, keď už si taký národovec.
a vlastne kvoli takym ludom, aki su tu vo fore nebude na slovensku nic nikdy v poriadku, lebo slovaci su nejednotni, na druheho nadavaju, ponizuju, zavidia atd...ach, ako dobre, ze som zmizol odtial
aj sa mi to tu hodí.. čo tu čakáš..ok. lobing. ale tu nie.
Vzhľadom k tomu, že nikto si pred narodením nevyberie, kde sa narodí, je paradoxné byť na to hrdý...