moje nervy... a čo takto si všetci sadnúť pokope a porozprávať sa o tom? ja keby som si toto prečítal v sms, tak sa buď rozosmejem alebo chytím nervy...
myslim si ze je to od teba velmi pekne ale neviem lepsie by bolo ist asi za nimi osobne...a ked nie tak aspon to s tym rozidenim nepis!mna by sa to dotklo keby som bola tvoja priatelka a by si povedal ze ja sa snou rozidem i ked ja viem ze chces aby bola stastna ale najlepsie by vaznebolo ist osobne a vydiskutovat si to.....mozno si jej prvy teda neviem a rodicia si musia zvyknut ze ich male dievcatko je uz vacsie a ze chce byt s inymi viacej......
Navrhujem opravit tu slovencinu lebo jej zakazu stretavat sa s tebou uplne! A mimochodom v SMS mozes mat maximum 160 znakov vratane medzier cize toto na zaslanie tohto textu by si musel poslat 7 SMS sprav....
@4 ich male dievcatko ma 16 niesom prvy,... a ja nechcem aby jej to povedali aj ked si snov vsetko hovorim a mame uzasny vstah inac dakujem za mily komentar ktory ma potesil ,..ach jaj ked chce niekto pisat nieco v style @1 tak neh si radsej usetri pismenka ,..
ale aby som sa vyjadril aj k téme..chlapče nechaj to tak, lebo touto vetou:"Ja som vas len chcel poprosit ci by ste mohli byt na Veroniku milší" to len ešte viacej pokazíš..myslíš, že jej fotrovi sa bude páčiť keď mu nejaký "sopliak" bude hovoriť ako sa má správať k vlastnej dcére ?!?
@hluzar ináč to aj mňa dosť pobavilo..že jej napísal nejaké referáty..dokonca jej napísal poznámky z ekonomiky ..dievča musí byť šťastné, že jej niekto píše úlohy...
- neviem prečo si o sebe myslíš, že nazlosteni dospeláci ta budú počúvať, ako maju vychovať svoje dieťa
- robíš za nu referáty, ok, ale bonzovat to na nu nemusíš
- neospravedlňuj sa za to, že ona sa oneskorila, vyzera to tak, že ona sa len vyhovára, ma predsa svoj vlastný rozum
- nepís, že ak budú chcieť, tak ju necháš, vlastne nepís im nič, lebo niečo mi našepkava, že keby mne ako matke pride sms takéhoto typu, tak by som ti to prikázala, aby si ju nechal
Snažte sa jednoducho dodržiavať ich pravidlá (pravidelne sa učiť do školy, nechodiť neskoro domov,...) a bude fajn.
ja by som jej to poslal sovou. tym urcite zaposobish. kamo, ale toto poznam... poslal som sovu a bolo to ok. a davaj bacha na referaty, stalo sa mi, ze som sa tam podpisal za seba a potom mala problem moja mila...
Podla mna tam je zbytocne vela podrobnosti... Staci ked napises, ze ti zalezi na nej, na jej znamkach aj na tom co si myslia jej rodicia a ze ta mrzi ak sa hnevaju... Napis ze sa prisposobis ich nazoru... A podla mna by si tam nemal dat tu cast kde pises, ze nemas problem sa s nou rozist, lebo to vyznieva tak, ako keby si ju ani nemal rad
@dudri ....na meno davaj pozor, ale to nic...my sme pisali zapoctovku a na tej istej hodine sme mali odovzdat aj zadania...spoluziak nevedel najst na zapoctovke svoj tahak a napokon zistil, ze ho prispinkoval k zadaniu ked ho uz vyucujuca listovala
ty si dobry idiot... ze len povecte, ja sa s nou rozidem... ked ti povedia, ze sa s nou mas rozist, tak dojdes na dalsi den o siestej rano k ich domu, a tvoju milovanu unesies!!!
a neposielaj im nic, porozpravaj sa s nimi osobne. a nie tak prehnane zlato, ale skor ako dospely clovek...
Hmm, vydrz, porozmyslam.. NIE. Toto rozhodne neposli. Je to moc dlhe (za prve), ak chces nieco vazne riesit, tak SMS je privelmi neosobnym prostriedkom (za druhe) a do tretice, ak uz pises, tak nerob gramaticke chyby, inak asi neoslnis, i ked je to banalita. Zvysok (vyjadrenie sa k obsahu atd, atp) uz je vselikde v komentaroch vyssie.
ja byt jej rodic a toto si precitam tak si ta najdem a vylepim ti jednu. Nenavidim to, taketo sladke picoviny. A este k tomu tolko bludov. Nevies to napisat seriozne? Nepises to 15 rocnej babe, ale jej rodicom preboha.
Keby mi toto pošle frajer mojej dcéry tak asi umriem od smiechu Za
1. SMS=short massage service KRÁTKA SPRÁVA
2. Myslím že priamočiarosť a úprimnosť z očí do očí odcenia viac.
3. Ty ich poučuješ aby jej nerobili zle a potom napíšeš že ak chcú tak sa z ňou rozídeš. Čo vyzerá že sú fakt nejaký tyrani. To by Mňa dosť naštvalo.
4. Ospravedlňuješ sa obviňuješ ich chváliš sa(do istej miery) a v celej tej tvojej eseji nieje žiadne ponaučenie alebo nápravy. Čo takto napísať už sa to nebude opakovať(v tom prípade DODRŽAŤ)
Závisí od toho akých má rodičov ale vzhľadom na to čo si napísal:
Čo takto to skrátiť Prepáčte že MENO dnes zase meškala bola to moja chyba. Budem sa usilovať aby sa to už neopakovalo. Keby ste mali záujem mohli by sme sa niekedy porozprávať . Z pozdravom MENO
@tunidlo DDD ......ty kkss vjeci picovinu im nemozes napisat ja byt jeji mama tak ji powim pro jeji dobro aby sa s tebu rozesla lebo ty musis byt pordny kokot ked taku debilinu im ces napisat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
(neber to osobne)
ale aby som sa vyjadril aj k téme..chlapče nechaj to tak, lebo touto vetou:"Ja som vas len chcel poprosit ci by ste mohli byt na Veroniku milší" to len ešte viacej pokazíš..myslíš, že jej fotrovi sa bude páčiť keď mu nejaký "sopliak" bude hovoriť ako sa má správať k vlastnej dcére ?!?
,.. a ak vam vadi ze sme spolu ,..tak mi to povedzte, a ja sa snov rozidem,..
alebo
som jej aj spravil niake referaty
sms?
nemyslis vazne
Nestaraj sa do ich rodinného živote panebože, kto si ty vôbec, že si nárokuješ právo hovoriť rodičom ako majú vychovať svoje decko?
- robíš za nu referáty, ok, ale bonzovat to na nu nemusíš
- neospravedlňuj sa za to, že ona sa oneskorila, vyzera to tak, že ona sa len vyhovára, ma predsa svoj vlastný rozum
- nepís, že ak budú chcieť, tak ju necháš, vlastne nepís im nič, lebo niečo mi našepkava, že keby mne ako matke pride sms takéhoto typu, tak by som ti to prikázala, aby si ju nechal
Snažte sa jednoducho dodržiavať ich pravidlá (pravidelne sa učiť do školy, nechodiť neskoro domov,...) a bude fajn.
To by som chcela vidieť.
2. utri si nos, mas ho od hovna
3. este par takychto prispevkov a dostanem do roka cukrovku
4. posli toto, a rodicia budu prekvapeni kde ich dcera nasla takeho negramotneho hnupa..
@Mm47 thumbs up
@dudri ....na meno davaj pozor, ale to nic...my sme pisali zapoctovku a na tej istej hodine sme mali odovzdat aj zadania...spoluziak nevedel najst na zapoctovke svoj tahak a napokon zistil, ze ho prispinkoval k zadaniu ked ho uz vyucujuca listovala
Nie,nepíš to.ešte viac by si si to..ehm..pokazil
@mrnesmely Súhlasím
a neposielaj im nic, porozpravaj sa s nimi osobne. a nie tak prehnane zlato, ale skor ako dospely clovek...
Napríklad môj mobil narve do jedenej sms 13 správ.
Dal by
"Drahá pani sveta, vleziem vám do riti tak hlboko, že z vás vyleziem začiatkom tráviaceho traktu" ... Dosť dobrý prístup
"A ak by ste náhodou chceli, aby som pochodoval na Sibír s flintou na pleci a spieval si pri tom "kde domov múj", tak to samozrejme spravím"
A úžasne si tam ukryl to, aký si ty vlastne dokonalý frajer, že jej píšeš referáty ... Však ty si majster písomnej formy ...
Čoby jej mame, frajerke to ukáž, tá ťa bude zbožňovať
A nejde mi do hlavy, odkiaľ máš číslo rodičov. Akože tá tvoja babena ti ho dala, aby si im mohol napísať?
Tak vela stastia prajem!
1. Urcite to neposielaj smskou, nie je nad osobny kontakt s nasratym otcom mladeho dievcata.
2. To s tymi ulohami/referatmi/poznamkami/picovinami tam tiez nepis, nemas sa cim chvalit A myslim ze nejaky referat z hudobnej vam vztah nezachrani.
3. NIKDY, ale teraz NAOZAJ NIKDY nepoucuj rodicov svojej frajerky! NIKDY!!! a pre istotu este raz: NIKDY!!!!!
4. Holka musi naozaj daleko byvat, ked ju posielas domov a ona dojde neskoro. Ty kokso ale si fakt super, ze ju odhanas
5. Dievca sa urcite potesi, ked zisti ze si ochotny pre dobro a pokoj v rodine sa s nou rozist. Si fakt CHARAKTER!
A hlavne: Zamysli sa nad tym co si tu napisal a zvazoval, ze to posles JEJ MATKE! UVAZUJ!
Tolko odo mna
Vela stastia
1. SMS=short massage service KRÁTKA SPRÁVA
2. Myslím že priamočiarosť a úprimnosť z očí do očí odcenia viac.
3. Ty ich poučuješ aby jej nerobili zle a potom napíšeš že ak chcú tak sa z ňou rozídeš. Čo vyzerá že sú fakt nejaký tyrani. To by Mňa dosť naštvalo.
4. Ospravedlňuješ sa obviňuješ ich chváliš sa(do istej miery) a v celej tej tvojej eseji nieje žiadne ponaučenie alebo nápravy. Čo takto napísať už sa to nebude opakovať(v tom prípade DODRŽAŤ)
Závisí od toho akých má rodičov ale vzhľadom na to čo si napísal:
Čo takto to skrátiť Prepáčte že MENO dnes zase meškala bola to moja chyba. Budem sa usilovať aby sa to už neopakovalo. Keby ste mali záujem mohli by sme sa niekedy porozprávať . Z pozdravom MENO
Len škoda, že si ma nepochopila, no čo už ...