Máte nejaký sen na ktorý si živo spomínate? Pamätáte si svoje sny? Snívala sa Vám niekedy opakujúca sa nočná mora? Splnilo sa Vám to čo sa Vám snívalo? Ak poviete "idem spať okolo ôsmej tak to znamená že idete spať pred 7 alebo o 8?
Raz sa mi sníval veľmi znepokojivý sen. Bola všade tma, nič som nevidela, len počula hlas ktorý ma"ľutoval"že mi umrela mama. V úvodzovkách preto, pretože ten hlas nebol úprimný. Bol nepríjemný, ironicky a celkovo na mňa nepôsobil dobre. Neviem prečo, ale vedela som že ten hlas patrí bývalého mamke aj keď som ju v tej dobe neroznala.
Za týždeň ako sa mi toto snívalo, moju mamu odviezla sanitka a neskôr zomrela.
Po pár mesiacoch ako som spoznala bývalého mamku, som zistila že je veľmi neuprimna žena. Presne mi k tomu hlasu sedela. Do tváre taká milá empatická a keď človek odišiel škaredo ho poohovarala.
Neznášam keď sa mi niečo sníva, pretože sa mi snívajú podobne veci a nejakým spôsobom sa vyplnia.
Raz sa mi snívalo, že som na narodeniny dostal ťavu, pomenoval som ju Igor, a vozil som sa s ňou do školy. Sa mi zdá, že mi ju zabil nejaký profesor, alebo spolužiačka,......... a prerástlo to do toho že som sa šplhal na Mont Blanc :/
Je tu nejaký psychológ, ktorý by mi mohol vysvetliť čo to má znamenať??, alebo či som duševne v poriadku?
Živo? Ani nie. Iba matne. Iné si pamätám živšie hlavne vďaka tomu, že som si ich hneď po zobudení zapísal.
Väčšinou si svoje sny nepamätám.
Nočné mory som mával, azda viac, než nočných motýlikov .D
A potom zriedkavejšie tiež tzv. "night terror", čo je obdoba, kedy si tú nočnú udalosť nepamätáš (ani obsah "sna"), je to také viac emotívne, než zmyslové, zanechá to len podvedomú stopu a potom môžeš byť aj celé dni z toho v rozrušení, neschopný identifikovať zdroj.
Nesplnilo. Teda väčšinou.
Poslednej otázke asi nerozumiem, resp. nechápem, načo sa pýtaš.
Niektore pamatam niektore ni... Ja som zistila ze casto ked sa mi snivaju nejake sny...nie tie vymyslene (lietanie, divne tvory a podobne veci) ale take tie skor s ludmi ktorych poznam v realnych situaciach
Sakra...su vacsinou nieco ako moje myslienky ktore si v realnom zivote nechcem priznat resp. to v sebe nejako potlacam...uz ci su to napr. nazory na nejake osoby alebo nejake ciele/sny ..obcas mi to inak pomoze sa tak nad niecim zamysliet vdaka tym snom
Máte nejaký sen na ktorý si živo spomínate? - ó áno a nie jeden..aj ten z poslednej noci..na ten dnes myslím celý deň :S
Pamätáte si svoje sny? - ako kedy..
Snívala sa Vám niekedy opakujúca sa nočná mora? - keď som bola menšia, tak sa mi pravidelne snívalo o jednom mojom pajácovi, ako padá našim schodiskom do tmy a vždy som to cítila, ako keby padám ja a na to som sa zakaždým zobudila... a nie tak dávno som mala obdobie, že som sa každý noc budievala zo sna s krikom, spotená, no netuším čo sa mi to snívavalo..ale asi nič pekné..
Splnilo sa Vám to čo sa Vám snívalo? - ó áno, raz :S a bolo to vau!
Ak poviete "idem spať okolo ôsmej tak to znamená že idete spať pred 7 alebo o 8? - znamená to buď tesne pred ôsmou alebo kúsok po ôsmej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Za týždeň ako sa mi toto snívalo, moju mamu odviezla sanitka a neskôr zomrela.
Po pár mesiacoch ako som spoznala bývalého mamku, som zistila že je veľmi neuprimna žena. Presne mi k tomu hlasu sedela. Do tváre taká milá empatická a keď človek odišiel škaredo ho poohovarala.
Neznášam keď sa mi niečo sníva, pretože sa mi snívajú podobne veci a nejakým spôsobom sa vyplnia.
Je tu nejaký psychológ, ktorý by mi mohol vysvetliť čo to má znamenať??, alebo či som duševne v poriadku?
Možno by som našla niečo aj predtým, lenže ja som bola dlho veľmi racionálna a neverila som na nič.
Väčšinou si svoje sny nepamätám.
Nočné mory som mával, azda viac, než nočných motýlikov .D
A potom zriedkavejšie tiež tzv. "night terror", čo je obdoba, kedy si tú nočnú udalosť nepamätáš (ani obsah "sna"), je to také viac emotívne, než zmyslové, zanechá to len podvedomú stopu a potom môžeš byť aj celé dni z toho v rozrušení, neschopný identifikovať zdroj.
Nesplnilo. Teda väčšinou.
Poslednej otázke asi nerozumiem, resp. nechápem, načo sa pýtaš.
Pamätáte si svoje sny? - ako kedy..
Snívala sa Vám niekedy opakujúca sa nočná mora? - keď som bola menšia, tak sa mi pravidelne snívalo o jednom mojom pajácovi, ako padá našim schodiskom do tmy a vždy som to cítila, ako keby padám ja a na to som sa zakaždým zobudila... a nie tak dávno som mala obdobie, že som sa každý noc budievala zo sna s krikom, spotená, no netuším čo sa mi to snívavalo..ale asi nič pekné..
Splnilo sa Vám to čo sa Vám snívalo? - ó áno, raz :S a bolo to vau!
Ak poviete "idem spať okolo ôsmej tak to znamená že idete spať pred 7 alebo o 8? - znamená to buď tesne pred ôsmou alebo kúsok po ôsmej