ak si chcem zaobstarať šňupátko, je to možné aj klasicky v trafike alebo tam niečo také nenájdem a musím objednávať z nejakého shopu na internete?
Aby bolo jasné, nefičím na kokaíne, chcem to len k šňupaciemu tabaku a do trafík veľmi nechodím ta
Díky za odkazy každopádne na bongoshop.sk šňupadlá nemajú a ohľadom jedného z tých z Botanic shopu som im včera zrovna písala, lebo na webe majú že nie je skladom ale tak či by to nevedeli objednať, žiaľ nie x( už som našla len na smokeshop.sk, prinajhoršom objednám z tade... Ono na webe nájsť nie je problém, ja len čisto náhodou či to nie je možné kúpiť aj v trafike, aby som sa vyhla poštovnému
a papieriky nie sú zlé, uznávam, ale chcela som také poriadne no a jo, príchute sú tam rôzne, viď napr. tu - » www.smokeshop.sk/shop/products/s...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
vďaka, dobre vedieť
a papieriky nie sú zlé, uznávam, ale chcela som také poriadne no a jo, príchute sú tam rôzne, viď napr. tu - » www.smokeshop.sk/shop/products/s...
nemusíš si po šnupaní utierať obočie ako @6
Je to na fajcenie sice, ale aj ako snupatko sa da vyuzit stoji asi 40 centov a dostanes ju v kazdej trafike. Pytaj si rovnu sklenku.