Ja si sny pišem niečo take ao denníček a polka snou sa mi stane teda iba s časti snivalosami ako sa kamarat rozišel z holkou o týžden sa aj tak stalo ... teraz sa mi snvalo o ajdrovom výbuchu všade chaos ludia s amlatily rabovaly..dufam žesato nestane... XD v tom sne som ponich strielal vzdchovkou z okna XD lebosom nevedel najst starkeho pušku andviaky XD
moja mama ma asi 10 snarov doma ak nie viac a stale si to cita myslim ze uz to cele aj naspamet ovlada ale zevraj jej to vychdza takze nieco asi na tom bude
ja si pametam jeden taky sen co sa mi snival nedavno a bola som z toho dalsi den dost v soku...snivalo sa mi o dost peniazoch a o mojom bratrancovi z trencina...dalsi den ten brtranec prisiel k nam do BA a este som od mami ten den dostala aj dost penazi haha
sny môžu byť vykladané komplexne, ale v snároch je to väčšinou len výklad jedného slova. Teda ak sa niekomu sníva o psovi, môže to znamenať milióny vecí v závislosti od toho, v akej súvislosti sa ten pes vo sne nachádzal. Dokonca to vôbec nemusí súvisiť so psom, ale len s tým dejom.
Snárom teda veľmi neverím, ale výklad snov si amatérsky dokážem spraviť aj sama.
neverim v to.. a to uplne absolutne.. ale obcas zo srandy precitam.. xii .. keby to mala byt pravda, tak uz mi kopec ludi v rodine zomrie, alebo ja neviem..
neodsudzujem tych, ktori v taketo veci veria, kedze poznam aj ludi, ktori si snare citavaju denne.. ale ja k nim isto iste nepatrim.. takze iba tolko
sny sú pekné, večnou témou pre blogy, eseje, diskusie, ale...u mňa už prestali mať z tohto hľadiska význam, prikláňam sa k suchárskemu vysvetleniu vedy o vzniku snov
mne sa furt sniva o vytahoch, bud ze padaju, alebo idu rychlo hore a narazia do strechy, alebo ze nejak pobludia v budove a nachadzam sa na poschodi ktore ani neexistuje a potom sa bojim ist zase do neho
sny ako take mozu vela znamenat.existuje vela povier a legiiend co sa snov tyka.v snoch sa mozu ziavit duse mrtvich no mozno nimi predpovedat buducnost,ale aj nazriet do minulosti.sen taktiez moze byt obrz sveta ci miesta kam cestuje tvoja dusa ked spite.
ono, venujem sa amatersky studiu snov a z vlastnej skusenosti mozem povedat ze to funguje nejako takto
snar je kniha kde je zapisanych par symbolov, znamych, aj menej znamych, napr to ze sa ti niekde zjavi biela holubica musi kazdy pochopit ako mier, pokoj a pod... naopak cierna macka je nestastie a pod.
ibaze to su symboli ktore su vseobecne zname... co taky lev pre niekoho to moze symbolizovat strach, pre niekoho pocit istoty, pre niekoho pocit vznesenosti atd atd. Preto su snare nepresne, ak chces vylozit sen,. vyhladaj vykladaca, samozrejme aj oni sa mozu mylit, nie je to exaktna veda. kolko snov tolko vykladov...
preto je tazke vylozit sen presne, ale urcite je lepsie, ak sa rozpravas s niekim flexibilnym, premyslajucim, ako keby si si to mala najst v snari kde to mas fixne a dogmaticke.
Ak by ktokolvek chcel vylozit sen, pokusim sa, napiste mi. Ale necakajte zazraky, cim sirsi opis sna tym lepsi vyklad.
mne sa sniva neco kazdu noc...nekdy aj viac snov.. ...casto som si ani neni ista ci je to sen abo skutocnost./psychoo/.ale ked sa zobudim vacsinou si zo sna nepamatam nic.. ..takze snar by mi bol tak na dve veci..
Tak so snárom... to nie ale mne sa sníva niečo s nejakým človekom... a na druhý deň sa mu niečo stane alebo také čosi, mne to, čo sa sníva... normálne sa to stane
1. sny má každý človek, tvorcom snou je človek, keď sa hovorí, že mne sa nič nesníva,nie je to pravda, len si sny nepamätáte.
2. snáre sú blbosť. v sne používate svoje symboly, nie konvenčné symboly.
3. sny nepredpovedajú budúcnosť, teda ak nepatríte k tým,čo majú prorocké sny (áno verím,že takí ľudia existujú)
4. akákoľvek zhoda s výkladom podľa snára, je len náhoda.
5. keď chceš vedieť rozlúštiť svoj sen, musíš poruzumieť svojmu symbolickému jazyku. Na začiatok si prečítaj knihu od Fromma- Sny a mýty.
6. Zapisujem si všetky sny, niekedy si myslím,že si ich vyložím správne,nikdy mi však nepredpovedali budúcnosť.
7. Sny sú úžasné....Prežívate udalosti,ktoré sa nestali a možno ani nestanú,niekedy si v nich plníte sny,inokedy zanechajú skľučujúci pocit. Neobmedzuje ich čas a priestor, v jednej chvili ste v telefónnej búdke a voláte Kafkovi a rozprávate sa s ním po svahilsky, v druhej chvíli chodíte nahý a vôbec vám to neprekáža. Udalosti prebiehajú súčane,osoby splývajú v jednu a len preto,že si neviete vysvetliť svoj sen, sny radíme do kategórie NEMÁ VÝZNAM-
a pri výklade snov cudzieho človeka navyše potrebuješ vedieť jeho asociácie, vzťah sna k posledným udalostiam a vzťah sna k snívajúcemu a nie nejaký snár
a sny nie sú blbosť lebo sen,ktorému nerozumieme, je ako list, čo sa neotvorí..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja si pametam jeden taky sen co sa mi snival nedavno a bola som z toho dalsi den dost v soku...snivalo sa mi o dost peniazoch a o mojom bratrancovi z trencina...dalsi den ten brtranec prisiel k nam do BA a este som od mami ten den dostala aj dost penazi haha
Snárom teda veľmi neverím, ale výklad snov si amatérsky dokážem spraviť aj sama.
neodsudzujem tych, ktori v taketo veci veria, kedze poznam aj ludi, ktori si snare citavaju denne.. ale ja k nim isto iste nepatrim.. takze iba tolko
a neviem co to znamena
Škoda len, že som neprišla na snár, ktorý by dokázal vyložiť aj moje pocity v tom sne.. a podobne.
ale moje sny sú fajn... pokiaľ si niečo pamätám a pokiaľ sa mi nesnívajú tie pekné sníčky, v ktorých zomieram vo vode pod vrstvou ľadu...
www.snar.sk
pozri si forum
ono, venujem sa amatersky studiu snov a z vlastnej skusenosti mozem povedat ze to funguje nejako takto
snar je kniha kde je zapisanych par symbolov, znamych, aj menej znamych, napr to ze sa ti niekde zjavi biela holubica musi kazdy pochopit ako mier, pokoj a pod... naopak cierna macka je nestastie a pod.
ibaze to su symboli ktore su vseobecne zname... co taky lev pre niekoho to moze symbolizovat strach, pre niekoho pocit istoty, pre niekoho pocit vznesenosti atd atd. Preto su snare nepresne, ak chces vylozit sen,. vyhladaj vykladaca, samozrejme aj oni sa mozu mylit, nie je to exaktna veda. kolko snov tolko vykladov...
preto je tazke vylozit sen presne, ale urcite je lepsie, ak sa rozpravas s niekim flexibilnym, premyslajucim, ako keby si si to mala najst v snari kde to mas fixne a dogmaticke.
Ak by ktokolvek chcel vylozit sen, pokusim sa, napiste mi. Ale necakajte zazraky, cim sirsi opis sna tym lepsi vyklad.
1. sny má každý človek, tvorcom snou je človek, keď sa hovorí, že mne sa nič nesníva,nie je to pravda, len si sny nepamätáte.
2. snáre sú blbosť. v sne používate svoje symboly, nie konvenčné symboly.
3. sny nepredpovedajú budúcnosť, teda ak nepatríte k tým,čo majú prorocké sny (áno verím,že takí ľudia existujú)
4. akákoľvek zhoda s výkladom podľa snára, je len náhoda.
5. keď chceš vedieť rozlúštiť svoj sen, musíš poruzumieť svojmu symbolickému jazyku. Na začiatok si prečítaj knihu od Fromma- Sny a mýty.
6. Zapisujem si všetky sny, niekedy si myslím,že si ich vyložím správne,nikdy mi však nepredpovedali budúcnosť.
7. Sny sú úžasné....Prežívate udalosti,ktoré sa nestali a možno ani nestanú,niekedy si v nich plníte sny,inokedy zanechajú skľučujúci pocit. Neobmedzuje ich čas a priestor, v jednej chvili ste v telefónnej búdke a voláte Kafkovi a rozprávate sa s ním po svahilsky, v druhej chvíli chodíte nahý a vôbec vám to neprekáža. Udalosti prebiehajú súčane,osoby splývajú v jednu a len preto,že si neviete vysvetliť svoj sen, sny radíme do kategórie NEMÁ VÝZNAM-
a sny nie sú blbosť lebo sen,ktorému nerozumieme, je ako list, čo sa neotvorí..