Niečo na štýl Inception.Stalo sa vám to ? Mne hej. Proste sa mi sníva ,a potom sa zobudím a väčšinov sa stane ,že sa gravitácia prevráti a ja vyletím odpinknem sa od strechy a dopadnem na podlahu a začnem deň . Dakedy sa zobudím (v reále) a príde mi divné
teda vlastne, občas keď si idem poobede ľahnúť a zaspím, mám strašne živé sny, že sa mi sníva, že iba ležím a nespím, a napríklad príde mama a mne sa nedá pohnúť poriadne a potom sa akože zobudím a zas to isté.. (niekedy aj viac krát) a keď sa reálne zobudím tak nikto nikde
Môj rekord boli 3 sny a z 1 som sa nevedel dostať proste som klipkal očami ,preskakoval od autobusovej zastávky ku druhej .Ci to bolo strášné a popritom ma niekto chcel zabiť
jasné, sníva sa mi, že sa mi sníva, potom sa "zobudím" a som celá zdesená, keď sa stále deje niečo, čo by sa reálne nemalo... a keď sa zobudím naozaj, som z toho totálne pomotaná
keď som bol malý, sa mi snívalo, že sa mi snívalo, že som vstal, a hral sa. ale potom som sa nejak zo sna prebral do sna, a potom zase do reality.. takéto veci pomotajú hlavu aj dospelému človeku, nie to ešte decku
Napriklad v sne sa mi snivalo, ze spim a, ze mi zvoni mobil, naco som sa zobudila v sne a chytila som do ruky mobil, ze ho vypnem, na co som sa zobudila naozaj a zmackla som vo vzduchu ruku a divila sa, ze preco nedzrim mobil
Ked som cisty bez drog:cigarety,alkohol a nejem maso vtedy to funguje.Zivy sen aj sen o sne.Zivy je vsak lepsi mozem robit co len chcem:lietat, zbalit 100 dievcat naraz,ci len tak sa pozerat kde ma sen dovedie,..stres ci spomienka na telo vsak sen rusi a clovek sa budi..presvedcenie ze pri snivani si to vsimnem ze spim napomaha k zivim snom tak ako cista mysel bez drog ci poloha tela pri zaspavani vysrety na chrbte.
mne sa už stalo že som mala sen v sne, dokonca sa mi snívalo že som zaspala , mala som sen a v tom sne som si akože uvedomila že je to sen a viem ho ovladať, ale to sa mi tiež len snívalo...bolo to divné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale až takto ako tebe, to nie
Ale fest nemám rád tie momenty keď už už zaspávam, a odrazu mám neuveriteľne kokotný pocit že padám a automaticky sa úplne zobudím O_o
Presne toto isté sa stáva aj mne, buď padám a hneď sa zobudím alebo po mne lezie tarantula