Ako ktore, to zalezi ako tomu veris, ci ti to treba, ci budes mat nato cas, atd. Mne sa vela splnilo, ale aj vela nie a potom som zistil ze mi ich netreba.
Môžu, ale fakt, že sa stanú nemá nič spoločné s tým, že sa to pred tým odohralo v sne. Skôr naopak. Ak sa ti niečo sníva, tak je to preto, že v skutočnosti tušíš alebo sa sa bojíš/dúfaš že taká situácia môže nastať.
Vysvetlila by som to asi tak nejak, že- väčšina snov vychádza z nášho podvedomia. Buď čo sme zažili, videli, alebo po čom túžime. To sa nám môže v snoch premietať v situáciách alebo aj v symboloch.
A teraz k veci. Každopádne si myslím, že sen sa môže stať skutočnosťou veľmi jednoducho. Možno po tom túžiš, preto to tvoje podvedomie zaznamenalo. Tým, že si ten sen pamätáš, sa to akoby pretransformovalo do tvojho vedomia. Takým spôsobom si to veľmi ľahko môžeš privolať ak chceš.
Pokiaľ sa jedná o zlý sen, dávaj pozor na svoje myšlienky. Nevenuj tomu svoju pozornosť a nestane sa to.
Ďalšia varianta je tá, že možno tvoje podvedomie rozanalyzovalo nejakú situáciu v tvojom živote, ktorú ty nie si schopná pobrať vedome. Čiže tvoje podvedomie možno ,,vie čo sa stane´´. Nie je to žiadne veštenie, len matematika. Aj to sa ti môže snívať.
Snu či přání, kterému člověk věří, určitě se vyplní a stanou skutečností..Jen chce opatrně s myšlenkama, o jaký sen či přání jde..Co člověk vyšle, to se mu vrátí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A teraz k veci. Každopádne si myslím, že sen sa môže stať skutočnosťou veľmi jednoducho. Možno po tom túžiš, preto to tvoje podvedomie zaznamenalo. Tým, že si ten sen pamätáš, sa to akoby pretransformovalo do tvojho vedomia. Takým spôsobom si to veľmi ľahko môžeš privolať ak chceš.
Pokiaľ sa jedná o zlý sen, dávaj pozor na svoje myšlienky. Nevenuj tomu svoju pozornosť a nestane sa to.
Ďalšia varianta je tá, že možno tvoje podvedomie rozanalyzovalo nejakú situáciu v tvojom živote, ktorú ty nie si schopná pobrať vedome. Čiže tvoje podvedomie možno ,,vie čo sa stane´´. Nie je to žiadne veštenie, len matematika. Aj to sa ti môže snívať.