Čáute všetci, čo sa aspoň trocha venujete psychike človeka, prípadne snom (alebo aj nie , zaujímal by ma názor na toto : Už niekoľko rokov sa mi stále sníva o vlakoch : vždy som na ten vlak utekala a zmeškala ho, videla ho zdúchnuť mi pred nosom, alebo
o vlakoch som tusim kedysi pocula, ze to ma prosto symbolizovat tvoj zivot, ze ked nestihnes vlak tak mas chaos v zivote a je potrebne aby si si to nejak upratala alebo tak, cize ak ho uz stihas nezmenilo sa nieco take v tvojom zivote? ale zjavne je este nieco v neporiadku, ja by som to tak chapala
vlak by mohol symbolizovat nejaku tvoju vlastnost. to ze si pred nim utekala by sa dalo chapat ako utekat sama pred sebou teda utekat pred nejakou svojou vlastnostou. to ze si do neho nastupila moze znamenat ze si sa "vyrovnala" s niecom co ta mozno dakedy zralo. kedze si uz vo vnutri vlaku tak je podstatne vedet ako rychlo ide, kam smerujes, co je vo vnutri a pod. je to vo vseobecnosti postup "dopredu". koncentrak nemusi znamena zle znamenie len to treba vedet desifrovat.
všetky mechanické stroje majuznázorňovať teba samú ... čiže vlak by si mala byť ty ... to že ho nemáš pod kontrolou znamená že s tým nejako akoby rátaš, že svoj život v rukách pevne nemáš ... to nestíhanie môže symbolizvať hocičo, ten koncentrák nechápem to budú nejaké trápenie, možno zkazené očakávania z niečoho alebo tak ... a to že bol pekný môže symbolizovať tvoje očakávanie že to dobre dopadne, lebo to možno ,,dobre,, vyzeralo ... to sú len hrubé odhady
Ja keď som to čitala som kukala že čo... mne sa od detstva tiež stale sniva o vlakoch, ale sny o nich sa vačšinou menia a nemam stale rovnaky ja neviem či je to pravda a či tomu verit ale ked som bola na hypnoze psychologička povedala že v minulom živote ma vlak zrazil a preto mam z nich aj fobiu
@sest najprv sa ti nedarilo posúvať ďalej lebo si bola príliš pasívna, a teraz už sa ti darí posúvať ďalej, ale nemáš vyriešené kam sa to vlastne chceš a máš posúvať?
Podla mňa to symbolizuje tvoj život.. To o tom koncentráku bol možno strach z niečoho. To nestíhanie bolo podla mna to, ze ťa čaká niečo nové, teraz si si na to už možno zvykla, keď ho stíhaš.. Ale určite tro má význam, keď sa ti stále toto o vlaku sníva..
A mne sa zase snívalo, že ma Putin nútil ísť na Ukrajinu zabíjať ludí a že som sa ho nevedela zbaviť. Aj som zo sna vykríkla: Chod do riti Putin! To bol horor!
keď vidím túto tému tak mi napadlo že sa mi často sníva že sa topím.. padnem do hlbokej vody odrazim sa od dna ale už mi nestačí kyslík aby som vyplávala na hladinu a vidim už len také bublinky a potom sa zobudím vačšinou... neviete čo znamená toto?
Netraba sa pozerať na to čo tie vlaky symbolizujú ale prečo sa nám o nich sníva. Tiež som mával sny o vlakoch. Vyrastal som na mieste , kde ku kolajám a vlakom bolo blízko, takže som bol zvyknuti, že vlaky bolo počuť 2x za deň, čo sa vrije do pamäti už počas detstva. No a kolkých znás brávali rodičia na výstavu rušnov? Dnes viem, že čokolvek za mi sníva, je odrazom toho čo som prežil počas dňa. Snáre sú absolútne neschopné, utešujú ludí, ktorých si sni nevedia normálne vysvetliť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
odporucam tento snar.. je dost dobry