Som dosť bledá a každé leto sa vždy spálim do červena nech robím hocičo, použila som už vela opalovacích krémov a aj tak vždy skončím červená. Chcela by som preto teraz skúsiť solárko aby som sa konečne pekne opálila. Viete mi niekto povedať ako to funguj
No ked si uplne biela tak by som prvy krat isla maximalne na 6 minut, plus by som si na tvojom mieste kupila v solarku ten ich specialnyy krem na opalovanie co tam predavaju.
Hola nemusis byt, ja si kvoli hygiene nechavam stale gatky. Daju ti tam aj specialne okuliare ktore si das a ostatne ti vysvetli urcite nejaky zamestnanec kedze kazde solarko sa zapina inac. Len im povedz, ze ides prvy krat.
A ked pojdes 2x mozes ist na dlhsie, napr 10 minut.
Ale napriklad ja nikdy nechodim viac ako na 15 minut.
vsetko ti poradi zamestnankyna konkretneho solarka lebo vsade to je inak, zacina sa na cca. 3 min (ale je to individualne)...jasne, ze budes cela naha...aky ma zmysel sa v solarku opalovat v spodnom pradle?
Zalezi aj ake to je solarko tam kde chodim ja maju aj slabsie kde chodim na 8 minut a silnejsie kde na 10 a to mi poradila teta tam na ako dlho mam chodit normalne som povedala ze som nikdy nebola a vsetko mi ukazala.
A ked chces mat opalene podla oblecenia chod aj vo veste ale ja chodim naha
Ja som tiež veľmi bledá, prvýkrát som bola na 3 minúty, na ďaľší deň 6 a postupne som to zvyšovala. Radšej choď najprv na menej a uvidíš, ako ti bude koža reagovať Spodné prádlo nemusíš mať, ako chceš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Hola nemusis byt, ja si kvoli hygiene nechavam stale gatky. Daju ti tam aj specialne okuliare ktore si das a ostatne ti vysvetli urcite nejaky zamestnanec kedze kazde solarko sa zapina inac. Len im povedz, ze ides prvy krat.
A ked pojdes 2x mozes ist na dlhsie, napr 10 minut.
Ale napriklad ja nikdy nechodim viac ako na 15 minut.
A ked chces mat opalene podla oblecenia chod aj vo veste ale ja chodim naha