Ja by som ale nestracal cas na niekoho kto sa prezentuje ako heterosexual.... to najlepsie co dosiahnes bude jeden ulet a to nie je podla mna velka vyhra za tu namahu
no neviem nemyslím si, že sa ti ho podarí zbaliť, a ak aj hej tak to bude len úlet a potom ťa nechá, lebo on je hetero, atď... A potom to bude sakra bolieť, aspoň ja som toto zažila...
Ja byť na jeho mieste, tak na teba okamžite podám trestné oznámenie, že si úchyl (tým nenarážam na veľkosť tvojho análneho otvoru, ale na to, že ho otravuješ), ktorý ho obťažuje.
nenavidim....asi ozaj nenavidis cely svet, daj pozor, aby aj teba nezacali nenavidiet...filip
Martin182... a si si isty, ze si 100% heterak????...filip
krutafunebracka....nie som pedofil a on je plnoletý!!!, mam znamych v Barandove ak chces mozes si tam zahrat Barandovske strasidlo a to nebudu mat s tebov starosti maskeri a bude to pre film levjejsi....filip
popolcek ...ako setrocna nemozes o takych veciach nic vediet a ty si ten cumlik strc do pusinky , ved si u z mala spinkat....filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ja by som ale nestracal cas na niekoho kto sa prezentuje ako heterosexual.... to najlepsie co dosiahnes bude jeden ulet a to nie je podla mna velka vyhra za tu namahu
ale este nie je vrabec v hrsti....filip
-vysmeje
-zlakne sa
-slušne odmietne
-prestane sa s tebou stýkať..
Alebo:
-ti neodolá
-si z teba vystrelí
Možností je veľa...
Martin182... a si si isty, ze si 100% heterak????...filip
krutafunebracka....nie som pedofil a on je plnoletý!!!, mam znamych v Barandove ak chces mozes si tam zahrat Barandovske strasidlo a to nebudu mat s tebov starosti maskeri a bude to pre film levjejsi....filip
popolcek ...ako setrocna nemozes o takych veciach nic vediet a ty si ten cumlik strc do pusinky , ved si u z mala spinkat....filip
Mňa keby balil a otravoval nejaký homosexuál aj po tom ako by som mu normálne povedal, že nemám záujem tak by dostal riadne cez hubu.
Inak si hanba homosexuálov a robíš im fakt nedobrú reklamu