Ahojte, chcel by som sa opýtať, ako vnímate človeka, ktorý sa vo svojej homosexualite a medzi inými gaymi necíti komfortne. A ako vnímate stav, kedy sa gay dokáže zamilovať len do muža, ktorý nevykazuje známky homosexuality, a teda je zrejme hetero.
Mnohí sa správajú bisexuálne, no keďže majú partnerky/milenky, dôsledne si vyberajú iných mužov a iba na sex. Mám veľmi negatívne skúsenosti s chlapským priateľstvom, ktoré je zvyčajne z tej druhej strany neskutočne povrchné a účelové. Chlapi, našli ste niekedy v živote v inom chlapovi spriaznenú dušu alebo je to nonsens? Ak ste našli, ako dlho to trvalo? Pozor, teraz nemyslím sexuálneho partnera, ale ozaj vrúcny priateľský vzťah. Skôr mám pocit, že také niečo medzi chlapmi neexistuje; buď to skĺzne do sexu alebo skoro zanikne, prípadne to ostane živé vďaka akémusi obdivu toho druhého, hlavne obdivu tela alebo toho, čo dokázal vo svojom živote. Ešte chcem zdôrazniť, že u mňa je homosexualita prijatá už dávnejšie (hoci ešte mám problém s názormi a pohľadmi iných), ale hoci som sa ju usiloval žiť rôznym spôsobom, žiadny ma neurobil šťastným. Som veľmi sklamaný z hereckých výkonov, klamstiev a ženského strachu, ktoré vidím medzi gaymi. Každý, kto je aspoň trochu fyzicky a duševne schopný, hrá pred okolím a dokonca aj pred priateľmi divadlo. Takisto mi lezú na nervy infantilní idealisti, ktorí sa na iného chlapa len zavesia – on ich má zachraňovať, ale oni neurobia pre seba a svoje šťastie nič. Mám pocit, že nesprávny prístup k sexualite ničí osobnosť človeka a z mužov, ktorí mohli byť skvelí priatelia, sa stávajú bábky v rukách iných, zúfalci (ktorí sa pchajú do priazne krajším mužom), otroci kadečoho alebo ani nedajú šancu vzniku nového priateľstva, nakoľko majú pocit, že toto nepotrebujú (tí, ktorí „si môžu dovoliť“ vyberať a hrať špinavé hry).
Počkaj.. ako..vôbec nechápem, o čom je reč. Ale našla som otázku: "Ako vnímate stav, ked sa gay zamiluje do hetero chlapca" no šak normálne? Čo je na tom ako? Šak aj žena sa môže zamilovať do muža, čo je gay. Alebo sa každý zamiluje do niekoho, kto ho nechce. To sa proste stáva.
A že akože chceš byť s dákym kamko, ale on ťa chce na sex hej? Dobre chápem? To, čo su všetci v tvojom okoli gayovia? Lebo ako sorry, ale neverim, že by si nenašiel jedného chlapa, čo by sa s tebou kamošil.
v skutku si opísal moje "zážitky" s inými mužmi gaymi, ktoré som vďaka Bohu ukončil...
teraz som šťastný...
modlitba zachráni každého človeka nie len homosex....
@erkus Celkom som sa zamotal aj ja, ale nemas tam az take zle myslienky podla mna..
* To ze homosexual neprejavuje znaky homosexuality - to mi pride nahodou celkom bezne a osobne vacsina homosexualov (vratane mna) co poznam prave preferuje niekoho ktory az tak nekrici tou homosexualitou .
* Dal si mi chrobaka do hlavy tou kompatabilitou medzi 2 chlapmi. Neviem ci som vobec vo svojom (sice kratkom) zivote spoznal chlapa s ktorym by som si mohol povedat ze si uplne rozumieme a sa navzajom doplname etc. ci uz kamaratsky alebo viac. Avsak, myslim si ze spriaznenu dusu si najst nevies. Tym ze sa do niekoho zamilujes si tu spriaznenu dusu tak trochu z neho vytvoris.
* vyjadril by som svoj nazor aj k tomu zbytku ale tomu uz az tak uplne nerozumiem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A že akože chceš byť s dákym kamko, ale on ťa chce na sex hej? Dobre chápem? To, čo su všetci v tvojom okoli gayovia? Lebo ako sorry, ale neverim, že by si nenašiel jedného chlapa, čo by sa s tebou kamošil.
teraz som šťastný...
modlitba zachráni každého človeka nie len homosex....
Take károviny normalne je az zle citat. Podla mna bude fekalbuzna. Vies taka buzna, co si nasiera do huby...
@erkus hente dristy co tu pisessu sila. Si fakt original kokot, alebo sa na kokota len hras?
* To ze homosexual neprejavuje znaky homosexuality - to mi pride nahodou celkom bezne a osobne vacsina homosexualov (vratane mna) co poznam prave preferuje niekoho ktory az tak nekrici tou homosexualitou .
* Dal si mi chrobaka do hlavy tou kompatabilitou medzi 2 chlapmi. Neviem ci som vobec vo svojom (sice kratkom) zivote spoznal chlapa s ktorym by som si mohol povedat ze si uplne rozumieme a sa navzajom doplname etc. ci uz kamaratsky alebo viac. Avsak, myslim si ze spriaznenu dusu si najst nevies. Tym ze sa do niekoho zamilujes si tu spriaznenu dusu tak trochu z neho vytvoris.
* vyjadril by som svoj nazor aj k tomu zbytku ale tomu uz az tak uplne nerozumiem