ak si vieš predstaviť že by si bol homosexuálom, s tým že by si znášal aj to zlé čo to obnáša, tak skús chlapca. každý sme dáky. ale na začiatok radšej skús dievča.
Weeninka - ja nehovorím, že nemám úspech u báb, veď sa len na mňa pozri, vyzerám tak nevinne, ako sa len dá. Ide o to, že si myslia, že mám o sebe vysokú mienku. Asi tak pôsobím, ale nie je to zámer. Chlapci, tí sú jednoduchší, im nevadí moje pôsobenie, oni ma vidia a sú presvedčení, že som "ich".
@radiophonic Prepac, ale to co tu pises to su take debility na to ze mas 26 rokov ze az... Za prve, mal by si vediet akej si orientacie, za druhe, mal by si vediet ty sam co chces, a nepytat sa na to nas. Alebo si zase jeden z tych co sa tu idu hrat na tazkych "balicov" a vypravat ake s tym maju uspechy pomaly aj u zvierat? Sorry ale toto neslo inak okomentovat
No, Pershing363, ty si taký malý somár. Keby som sa hral na baliča, tak tu nepíšem, že si neviem zbaliť dievča na dlhodobý vzťah. Nie som povrchný magorko, ktorému to stačí len raz a šlus, ciao, ciao. Fyzicky pôsobím detsky, ale intelekt mám vyvinutý. Čo sa týka orientácie, nikto z nás nie je stopercentný. Tým ale nechcem povedať, že som otvorený experimentom za každú cenu.
Sprostá otázka, a myslím že pokiaľ "intelekt máš vyvinutý" tak pochopíš že aj keby sme ti tu napísali tak spravíš dačo podľa seba..
Otázka či máš skúsiť chlapa mi príde ako že, buď máš morálnu dilemu a chceš to od nás odobriť(čo fakt neviem na čo), ale akože keď máš pocit že si bi a nemáš si do čoho pichnúť tak je to beztak na tebe či ti to nevadí a si s tým ochotný žiť.
V túto skorú rannú hodinu som si uvedomil svoj status. Som bi. Vidíte, pomohli ste mi.
Laciskoo, si uvedomujem, že toto nie je psychologická poradňa, ani linka dôvery.
Berte to trochu s nadhľadom, tak flegma, ako to beriem ja, samozrejme, nie oslobodený od morálky.
Vyjadrujú sa prevažne chlapci, tí ma buď milujú alebo nenávidia. Vy ma nenávidíte a ani na to nemáte zjavnú príčinu. Možno sa nájdu aj takí, ktorí ma budú milovať a ani na to nebudú mať zjavnú príčinu. Som tak komplikovaný, až sa sebou narcisticky fascinujem.
No ja si nemyslím, že ťa tu nenávidíme. Len mi príde táto diskusia ako pomerne zbytočná a môj osobný názor je že by ti postačilo chvíľku nad tým porozmýšlať a prídeš na to aj sám.
Ak s tým nemáš žiadny problém a vyhovuje ti to tak si kľudne začni aj s kozou, je to vlastne iba tvoja vec a nás do toho hovno.
A máš pravdu, často ľudia milujú bez zjavnej príčiny keď sme už pri tom, oni si tú príčinu radi dokreslia a pritom sú často ďaleko od pravdy.
Lucinka, ty si to vystihla! Fakt sa stále analyzujem. V rôznych rovinách, teda, ako sa správam, ako rozprávam, ako vyzerám. Až sa do toho všetkého tak zamotám, že neviem, ako som na tom. Mám taký svojský zložitý systém prežívania.
S veľa rozumnými odpoveďami som až tak nerátal, ale badám, že na Slovensku je dosť zlostných mladých ľudí, javíte sa mi takí podráždení. Je kríza.
@ Radiophonic presne ako povedal @ Tenario tu malokedy dostanes nejaku rozumnu odpoved, vacsinou ta vsetci zvozia pod ciernu zem
Tiez suhlasim s @ Lucinkahc neries to tak velmi, nebud taky upriameny na seba. Tazko hovorit, ked Ta nepoznam, ale skus prejavit zaujem o dievca, pytaj sa na jej nazor, zaujimaj sa o nu.
@24 , je to čudné, myslel som si, že ste tu mladí ľudia bez predsudkov a prevažne dobre naladení, ale s tým, že to tak nie je sa budem musieť vyrovnať, ako si mi to napísal.
@26 , vďaka za milé slová, ale neviem sa zmeniť, som od seba závislý a o dievča prejaviť vážnejší záujem veľmi neviem, pretože sa vždy tvárim indiferentne a flegmaticky. Jasné, že sa s dievčatami rozprávam aj zabávam, nie som nadutec, ale zas nie som iniciatívny.
v jednom svojom komente si spomenul, že sa druhým javíš nevinne ako sa len dá...a tu je kameň úrazu by som povedal... povedzme si otvorene, že väčšina báb bez ohľadu na to ako vyzerá chlap (aj keď samozrejme sa prihliada aj na to, ale teraz chcem na inú vec poukázať) túži a chce mať po svojom boku skutočného chlapa, pri ktorom by sa cítila bezpečne...túži mať istotu, že sa jej nič nestane a pod., možno si si dlhé roky myslel a možno aj myslíš, že idú baby na takýchto nevinných a pod. ale ja už som prišiel dávnejšie na to, že tomu tak vôbec nie je... takýto typ neviniatka sa kľudne dá považovať za zoženštelý typ muža... tým ale nechcem povedať, že si gay alebo výlučne na chlapov...o tom teraz nerozprávam...
môžeš byť kľudne inteligentný, aj sa zaoberať sám sebou aj čokoľvek chceš, ale ak nevyvolávaš jednak príťažlivosť a jednak pocit bezpečia u žien, tak žiaľ máš veľmi malú šancu... romantika je síce dobrá vec, ale len na určitý čas... potom už prichádza realita a dostáva sa do popredia aj rozum a ak tie dotyčné baby prídu na to, že z teba dá sa povedať nemajú nič... tak jednoducho smola
ja som tiež v podobnej situácii ale narozdiel od teba to neriešim a nie som vlastne orientovaný nijak...teda aspoň nie fyzicky... dušou som stále na ženy
Richardulman, tvoj nick je fakt dobrý. A tvoj komentár tiež. S tou nevinnosťou som to až tak vážne nemyslel, aj keď som hanblivec, nik mi to neverí, pretože vraj mám neproblematické vystupovanie v zmysle, že nepôsobím ako zakríknutý.
Spomínaš baby a ich túžbu mať po svojom boku skutočného chlapa. Ale povie mi niekto definíciu skutočného chlapa? Toto slovné spojenie evokuje predstavu fyzicky zdatného testosterónového jedinca, čo ja určite nie som. Ale pokiaľ ide o psychickú stabilitu, myslím, že zvládam dosť, aj nad rámec bežného. A som trochu zoženštený, ale myslím, že je to v norme. Sú ženy, ktoré to prijímajú.
S tým pocitom bezpečia u žien, tam asi nebudem triumfovať. Nie som na fyzické cvičenie, nikdy ma to nebavilo ani nezaujímalo. Ale zas si nemyslím, že som preto menej príťažlivý. Ak to má dievča v hlave usporiadané a má zatriedené položky v hierarchii hodnôt, svalovina je fakt nepodstatná. Napriek tomu všetkému, nie som príliš romantik. Život ma vycvičil, tým pádom taká banalita, ako je romantika, sa z môjho žitia vytratila, preradil som ju niekam veľmi dole, pretože realita je boj.
Považujem za senzačné, že si asexuál, aj ja som. Len by som chcel mať dievča. Ale ktoré ma bude chcieť bez sexu?
@Radiophonic@27 aj tak si myslim, ze by si mal popracovat na tom naucit sa zaujimat sa o dievca. Kto by chcel len na seba orientovaneho chalana (alebo: chcel by si take dievca?)?
Zaujimaj sa o nu a staraj, tym davas najavo, ze Ti na cloveku zalezi. Aspon sa o to pokus. Drzim palce.
Podľa mňa ak cítiš sympatie ku chalanom, prečo to nevyskúšať?Nemusíš byť hneď gay, len to vyskúšaj a utrieť si to v hlave....možno budeš BI. Kto vie? podľa mňa to za pokus stojí..keď máš tú možnosť good luck
Nie som na seba orientovaný v zmysle, že by som bol egoistický. Len sa rád analyzujem, rád analyzujem iných a som rád, keď analyzujú mňa. Vďaka za radu. K chlapcom cítim sympatie, ale je to dôvod na to, aby som to s nimi skúšal? Sympatia je jedna vec, príťažlivosť iná.
autor ankety sa prejavil ako cistiii k*****. najprv zrobi anketu, a potom picuje v TS. to je nejaki zakomplexovany curakkk.....takich ludiii nexapem....naco sem lezie 26rocni dospeliii muz!? len abi picoval na nas teenagerou?! tento tu ma isto nejake komplexi.....
ved co ma napisane v profile-Som starší pán. Ale mám mladého ducha! Preto som sa tu zaregistroval. Nežijem na Slovensku, chcem sa týmto spôsobom kontaktovať s mladými Slovákmi." myslim ze to o autorovi tejto ankety hovori za vsetko.......
No tak jediné, čo je na tvojich príspevkoch múdre, je citovanie mojej maličkosti. A o komplexoch som ti už napísal, že človek, ktorý si tu nedá nijaké foto ani nijakú zmienku o sebe, ten so sebou asi nie je veľmi spokojný. Toľko ku komplexom.
@radiophonic okej, uz sme si to vyjasnili. aj tak..este raz SORRY.
ps. mna skor mrzii ze ja som sa ta snazil podporit hned v tom @2 co som napisal, a ty..si reagoval tak potom ...no uz sa to vysvetlilo. aj tak este raz SORRY.
Prečo by si mal klamať svoju orientáciu len preto, že nejaké holky sa ti nehádžu pod nohy...Keď sa ti nejaká páči, choď po nej..a na chlapov zabudni...holkám sa páči, keď ich chalan dobýja..ale samozrejme s mierou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Otázka či máš skúsiť chlapa mi príde ako že, buď máš morálnu dilemu a chceš to od nás odobriť(čo fakt neviem na čo), ale akože keď máš pocit že si bi a nemáš si do čoho pichnúť tak je to beztak na tebe či ti to nevadí a si s tým ochotný žiť.
Laciskoo, si uvedomujem, že toto nie je psychologická poradňa, ani linka dôvery.
Berte to trochu s nadhľadom, tak flegma, ako to beriem ja, samozrejme, nie oslobodený od morálky.
Vyjadrujú sa prevažne chlapci, tí ma buď milujú alebo nenávidia. Vy ma nenávidíte a ani na to nemáte zjavnú príčinu. Možno sa nájdu aj takí, ktorí ma budú milovať a ani na to nebudú mať zjavnú príčinu. Som tak komplikovaný, až sa sebou narcisticky fascinujem.
Ak s tým nemáš žiadny problém a vyhovuje ti to tak si kľudne začni aj s kozou, je to vlastne iba tvoja vec a nás do toho hovno.
A máš pravdu, často ľudia milujú bez zjavnej príčiny keď sme už pri tom, oni si tú príčinu radi dokreslia a pritom sú často ďaleko od pravdy.
S veľa rozumnými odpoveďami som až tak nerátal, ale badám, že na Slovensku je dosť zlostných mladých ľudí, javíte sa mi takí podráždení. Je kríza.
Tiez suhlasim s @ Lucinkahc neries to tak velmi, nebud taky upriameny na seba. Tazko hovorit, ked Ta nepoznam, ale skus prejavit zaujem o dievca, pytaj sa na jej nazor, zaujimaj sa o nu.
A "Take it easy".
@26 , vďaka za milé slová, ale neviem sa zmeniť, som od seba závislý a o dievča prejaviť vážnejší záujem veľmi neviem, pretože sa vždy tvárim indiferentne a flegmaticky. Jasné, že sa s dievčatami rozprávam aj zabávam, nie som nadutec, ale zas nie som iniciatívny.
môžeš byť kľudne inteligentný, aj sa zaoberať sám sebou aj čokoľvek chceš, ale ak nevyvolávaš jednak príťažlivosť a jednak pocit bezpečia u žien, tak žiaľ máš veľmi malú šancu... romantika je síce dobrá vec, ale len na určitý čas... potom už prichádza realita a dostáva sa do popredia aj rozum a ak tie dotyčné baby prídu na to, že z teba dá sa povedať nemajú nič... tak jednoducho smola
ja som tiež v podobnej situácii ale narozdiel od teba to neriešim a nie som vlastne orientovaný nijak...teda aspoň nie fyzicky... dušou som stále na ženy
Spomínaš baby a ich túžbu mať po svojom boku skutočného chlapa. Ale povie mi niekto definíciu skutočného chlapa? Toto slovné spojenie evokuje predstavu fyzicky zdatného testosterónového jedinca, čo ja určite nie som. Ale pokiaľ ide o psychickú stabilitu, myslím, že zvládam dosť, aj nad rámec bežného. A som trochu zoženštený, ale myslím, že je to v norme. Sú ženy, ktoré to prijímajú.
S tým pocitom bezpečia u žien, tam asi nebudem triumfovať. Nie som na fyzické cvičenie, nikdy ma to nebavilo ani nezaujímalo. Ale zas si nemyslím, že som preto menej príťažlivý. Ak to má dievča v hlave usporiadané a má zatriedené položky v hierarchii hodnôt, svalovina je fakt nepodstatná. Napriek tomu všetkému, nie som príliš romantik. Život ma vycvičil, tým pádom taká banalita, ako je romantika, sa z môjho žitia vytratila, preradil som ju niekam veľmi dole, pretože realita je boj.
Považujem za senzačné, že si asexuál, aj ja som. Len by som chcel mať dievča. Ale ktoré ma bude chcieť bez sexu?
Zaujimaj sa o nu a staraj, tym davas najavo, ze Ti na cloveku zalezi. Aspon sa o to pokus. Drzim palce.
ps. mna skor mrzii ze ja som sa ta snazil podporit hned v tom @2 co som napisal, a ty..si reagoval tak potom ...no uz sa to vysvetlilo. aj tak este raz SORRY.