@Ladislav900 Choď na pokec a napíš dievčaťu s nickom Birdy_Bay, že ju chceš zmlátiť a zamokriť celú. Keby sa vypytovala tak ma nespomínaj, povedz jej, že ťa posielajú Wayne a Bencen.
Môj zlatý, teraz si myslíš, že máš dosť času, ide to pomaly, ale jedného prenádherného dňa sa zobudíš a budeš mať 40 a mamička ti bude podávať granko do postele.
a prečo vlastne podla teba ? podla mna preto lebo ma nikto nechce čo som skušal zbalit nejaku čo sa mi páčila tak ona odomna nič nechcela do konca ani niekam zájst pritom som bol milý nešiel som nato rýchlo hned sex a podobné veci
@ujoperun preco by mal bit tie chuderky ? ked sa ku prostitutkam pekne chovas daju ti minuty free ... teda aspon mne tak vzdy davaju -- aj tak su uz dost drahe a niekedy rozmyslam ci sa to za tie prachy oplati a nikdy nepridem k jednoznacnemu zaveru ...
pôsobíš ako nudný človek... aspoň z toho čo píšeš.. byť tebou tak počkám do tridsiatky, lebo vraj keď panic dosiahne 30 rokov tak sa z neho stane čarodejník
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
pretože nikoho to NEZAUJIMA