@hluzar stále ma neprestáva prekvapovať ako každý, a fakt že každý (áno, aj ja (ach) ) chce vedieť či je pekný. Už som párkrát písal že krása je subjektívna ale už ma fakt nebaví stále sa tu dokola opakovať... Jednoducho každý jeden človek ma niekoho komu sa páči, len o tom od neho ešte nevie.
@druheja ono sa to ale statisticky odmerat naozaj da Ale nie takto ofenzivne Mne stacilo, ze som sa regol na iboyse a za noc (lebo ked mas novy profil si niekolko hodin na nastenke) som dostal 123 plusiek Spokojnost dovidenia
Potreboval som to po takej velkej fyzickej zmene proste vediet
@vlades2 Nie si pekný - si škaredý, že to ani možné nie je. Mal by si chodiť s vrecom od zemiakov na hlave, aby sa na teba mohli ľudia pozerať.
Dá sa pochopiť, keď tu vznikne také fórum od 10 ročných dievčatiek. Ale ty máš údajne 15, takže mi už fakt zostáva rozum stáť nad tým, čo sleduješ týmto fórom.
1. - myslíš si o sebe, že si strašne pekný, preto si založil takéto fórum. Potom si sa cítil strašne trápne, tak si sa v spomínanom komente snažil vyhovoriť, že si to myslel "zo srandy".
2. - naozaj si o sebe myslíš, že si škaredý, teda pokiaľ o sebe VIEŠ, že nie si krásavec, na ktorú PIČU si zakladal takéto jebnuté fórum?? Ono to nie je vtipné. Je to trápne.
Alebo si jednoducho fakt sprostý. Čo vyplýva aj z faktu, že si schopný napísať "normálny" a "nejaký" v nominatíve plurálu vzoru pekný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
A to že založíš retardovanú diskusiu ti na kráse ešte viac uberie..
Daj si facku!
presne! @miki0888 má pravdu! daj si facku a choď sa zahrabať :/ !!!!
neser mi na dvor!
..kvak..
Potreboval som to po takej velkej fyzickej zmene proste vediet
Dá sa pochopiť, keď tu vznikne také fórum od 10 ročných dievčatiek. Ale ty máš údajne 15, takže mi už fakt zostáva rozum stáť nad tým, čo sleduješ týmto fórom.
Takže ohľadom tvojho komentu @32 mám 2 teórie:
1. - myslíš si o sebe, že si strašne pekný, preto si založil takéto fórum. Potom si sa cítil strašne trápne, tak si sa v spomínanom komente snažil vyhovoriť, že si to myslel "zo srandy".
2. - naozaj si o sebe myslíš, že si škaredý, teda pokiaľ o sebe VIEŠ, že nie si krásavec, na ktorú PIČU si zakladal takéto jebnuté fórum?? Ono to nie je vtipné. Je to trápne.
Alebo si jednoducho fakt sprostý. Čo vyplýva aj z faktu, že si schopný napísať "normálny" a "nejaký" v nominatíve plurálu vzoru pekný.
Ako z tej fotky milimeter krát milimeter toho moc nevidím, ale videla som už aj horšie.
To, že je kokot neznamená, že ho musíte ojebávať že je škaredý
@admin
inak to nevidim
btw. nekričte tak na chudáka adminka. :/ On si nezaslúži trpieť za toto individuum.