Mám dosť vážny problém...dostala som menštruáciu o dva týžne skôr ako by som mala mať. Bojím sa, či som neni tehotná. Bo sexovala som bez ochrany. Síce sa priateľ do mna nevystril...ale z penisa mi tečie troška nejakej tekutiny...nemôžem byť z toho tehotn
ak chces naozaj zistiti ci si tehotna sprav si tehotensky test. Zvoj partak si to zaplati urcite. a tam sa dozvies. lebo ja a trebars aj iny do teba nevidia a v tom ti nkto neporadi iba test alebo gynekolog
podla mna mila pusinka1143 nemoze mat mozno ano vsak ja nic. Ale odkial ma vediet clvoek ci si tehotna alebo nie? Kto je hlupy? ty. takto pouzit ochranu nic? keby si ju pouzila tak nemas probrel on kondom, ty tabletky. A mas ako tak bezpecny sex.
ked sexujes znasas nasledky. Chod kupit test a presvec sa. Lebo mi fakt do tvojej vaginy nevidime. Alebo mi ces povedat, ze otehotniet sa da len cez usta? ked tak nicomu nechapem.
Kramy mozes mat az do 4.mesiaca, aj keby si bola tehotna,nie je to nic vynimocne...kup si test, ale pravdivost testu nie je 100%, takze ani tak nevies nic s istotou...zajdi k lekarovi, tam to mas najistejsie...
No..ja som pocula ze ked ma baba kramy tak tehotna nieje. ale teraz som na pochybach... aj ked ma tak aj tak moze byt tehotna? LoL... bez do lekarne .. a pýtaj si test.. vrelo odporucam
moja zlata zober si svojich 5 penazi a hybaj ku ginekologovi lebo coskoro bude pozde aj na pripadnu interupciu a este fakticka otazka : co za dementa sexuje bez ochrany ?
Dakujem vám za vaše názory...prepáčte..ano pomýlila som sa..chybne som napísala..nemyslela som, že mne tečie z penisa..ale priateľovi...ale aj tak diki
tak asi ked mas kramy tak nemozes byt tehotna ne? alebo mi to nekdo zle vysvetlil? a takto sa spytam ak sa bojim v noci spat sama lebo sa bojim tmy a na mojej posteli mam polozeneho macka otehotniem???
Jaj dpc neni dna aby nebola aspon jedna diskusia fake.. ale sranda jak sa tie jebnute deti vedia prezradit a teraz sa bude vyhovarat uricte na svojho brata.. jaaaj ty pica, alebo kokot?
fakt jej neverte, vcera som citala jej blogy, prvy bol o tom, ze je vysoka, stihla teda sexi a ide po nej vela chalanov a ona nevie zistit, ze ktori to s nou myslia vazne a ktori chcu len sex.
Dalsi bol o tom, ze ma chalana, s ktorym uz chcela spat a na zaciatku bol vzdy vzruseny ale potom ked uz malo k tomu dojst tak mu prestal stat a ze co s tym.
Na fore zase zalozila diskusiu, ze pri pratelovi nedosahuje orgazmus a teraz toto ze ci je tehotna, ked dostala kramy.
Ako mozes byt tehotna ked ti tecie z penisa ....a este raz ako mozes byt tehotna ked si mala kramy...inac to ze meskaju je zapricinene stresom pri sexe...
No vieš Aduskiss...to sú normálne bežné problémy..moje a mojich kamarátiek..vieš?? Tak načo mať toľko založených nickov, ked stačí jeden? Ty ničomu nerozumieš...diki inak za vaše názory..
pusinka fakt tomu nerozumiem lebo si to pisala vsetko v 1 osobe, teda o sebe a neako mi to nedavalo zmysel. Ale sak ked ta to trapi, tak sa spytaj aj nabuduce.
Aduskiss, nechcem aby si si myslel o mne niečo zlé...to veru nie..písala niektoré mojho brata frajerka..ja som písala dva..to je pravda..ale chcela som počuť len názory druhých..vieš? Chcela som poradiť..No vieš, ked sa ponáhlam písať, tak to tak dopadne...čo ty si nikdy nemal podobné problémy?
jake stresy mam......isiel som bez ochrany ale nespravil som sa chvalabohu ale vraj ze moze este nejaka vodicka vynst ako sama od seba a obsahuje spermie moze z toho otehotniet??A po kolkych tyzdnov po sexe sa daju pouzit este tabletky lebo az za dva tyzdne by mala dostat kramy no len ci dostane...dpc bez gumy uz nejebem
1.Inak by si nedostala kramy!!!!2.Nikdy to nerob bez ochrany,bo je dokazane,ze chalanovi uz aj pri malom vzruseni ide nieco z penisa co moze obsahovat spermie-rada nad zlato!Ale trapit sa nemusis,ale gynesovi by som zasla,lebo to bude ina porucha avaj si pozor na zenske veci.
heh..No tak Vám veľmi pekne ďakujem. Prepáčte, ale som sa pomýlila troška s tou otázkou. Neviem ale je to tu dosť blbé ked tu radia len deti...tak asi tak..Ale aj tak vám veľmi pekne dakujem za rady...No aby ste vedeli, tak som sa už presvedčila..ako ste niektorý radili, baba nemôže byť tehotná ked dostala krámy, tak to tak nie je...Bo krámy som dostala a som aj tehotná...takže vás tu bolo dosť ktorý vôbec ani netušíte o čom to je...a len tu múdrujete..ale aj tak dík..pa
Ninus, no veru dala si mi teraz dobrú otázku. S tou školou budú fakt dosť problémy. Školu určite si chcem dokonať, to je jasné. Teraz si vybavujem externé vyučovanie. To znamená, že v škole mi dajú učebnice a ja sa budem doma sama učiť a potom budem chodiť len na nejaké preskúšanie .. Tak určite to bude dosť ťažké, ale všetko sa dá len treba chcieť. O bývanie máme postarané. Ved máme obaja rodičov a ktomu môj priateľ je už dospelý, takže o bývanie nemáme problém. Vieš s priateľom sa veľmi ľúbime. Keby som mu dostatočne predtým nedôverovala v tejto veci, tak by som to ani s ním nerobila. Ale ja som mu verila a nesklamal ma. Milujeme sa a budeme spolu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ked sexujes znasas nasledky. Chod kupit test a presvec sa. Lebo mi fakt do tvojej vaginy nevidime. Alebo mi ces povedat, ze otehotniet sa da len cez usta? ked tak nicomu nechapem.
mozno kasko a emdi su chalani..ale zjavne tomu rozumeju viac nez ty...
take online vysetrenia by si si mal spoplatnit, musis byt ozaj odbornik
Majlos: dobreeeee... *THUMBS UP*
Dalsi bol o tom, ze ma chalana, s ktorym uz chcela spat a na zaciatku bol vzdy vzruseny ale potom ked uz malo k tomu dojst tak mu prestal stat a ze co s tym.
Na fore zase zalozila diskusiu, ze pri pratelovi nedosahuje orgazmus a teraz toto ze ci je tehotna, ked dostala kramy.
Nechapem co tymto sleduje.