ahojte, poviem vam moj pribeh, pred pad dnami som mala svoj 1. pohlavny styk bez ochrany lebo som vedela ze nemam plodne dny a niekde som citala ze pri prvom sexe je velmy mala sanca otehotniet tak sme to skusili bez akejkolvek ochrany a aj sa do mna vyst
to čakáš radu na tomto portáli? prepána, dievča, zober sa, choď k doktorovi (nie k očnému samozrejme ), a povedz mu všetko, on ti poradí, my sa tu len zasmejeme.
@zuzana236 nemas 19 a si fejk a este nieco, nesexuj, ked to nevies a nemas plnu zodpovednost
to je take tazke kupit si kondom? musela si sa nehcta napustit? co cakas, ze sme popredni gynekologovia a gynekologicky, ze ti poradime? spoliehat s ana metodu neplodnych dni nie je velmi spolahlive
kup si tehotensky test, alebo zajdi za gynekologom
@l1me mnam dala by som si dnes som mala samotne hranolky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Sorry nechce sa mi to čítať ale určite SI TEHOTNÁ ak ťa to povzbudí!
ja som ešte neobedovala...
@l1me @simona12121 ja tiež
to je take tazke kupit si kondom? musela si sa nehcta napustit? co cakas, ze sme popredni gynekologovia a gynekologicky, ze ti poradime? spoliehat s ana metodu neplodnych dni nie je velmi spolahlive
kup si tehotensky test, alebo zajdi za gynekologom
@l1me mnam dala by som si dnes som mala samotne hranolky